Nikolina Kovač je dugo demantovala da je njen brak u krizi, a sada je sve otkrila

Nikolina Kovač je dugo demantovala da je njen brak u krizi, a sada je sve otkrila

Autor: | 28/10/2020

0

Saša i Nikolina Kapor dugo su demantovali da je njihov brak bio u krizi. Verovali su i želeli da i dalje budu jedno uz drugo, a u tome im je puno pomoglo rođenje ćerke Nikolete. Pevačica je gostujući u emisiji "Grand Magazin" iskreno pričala o problemima u braku. Ona je potvrdila da je njihova duetska pesma "Ljubav kad prestane" nastala upravo u "kriznim momentima". Ipak, dolazak preslatke devojčice na svet ponovo ih je zbližio.

- Šaša i ja ne prolazimo ništa drugačije nego što prolaze ostali parovi sa decom. Nikolja je krenuo u prvi razred, Nikoleta je beba od 11 meseci. Uskačemo jedno drugom, pomažemo. Tu smo kao tim koji navija i ima isti cilj. Mi smo zaista učvrstili naš brak - vidno srećna i raspoložena je rekla Nikolina

Pročitajte: Saša i Nikolina Kapor -Ne želimo da se naš sin razlikuje od druge dece jer su mu roditelji poznati

Nikolina priznaje da je sve barijere i strahove prevazišla kada je postala majka, kao i da je tek sad spremna da se bori za svoje mesto na estradi.

- Ja sam bila krhka i nežna i trebalo mi je vremena da se iskalim i da negde propatim dobrim delom da bi ojačala. - priznaje pevačica.

Na pitanje koliko ju je majčinstvo promenilo i koliko se njen brak učvstio sa drugim detetom, kaže:

- Uloga majka jeste da te očvrsne, moraš da sazrevaš ne iz dana u dan, već iz minuta u minut. Naravno, dete uvek donese dodatnu povezanost između partnera. Iskreno, ništa u životu nisam uradila tek tako, pa ni ušla u brak. Ja sam neko ko isključivo radi po principu osećaja i emocija, pa su tako oba moja deteta nastala iz ogromne ljubavi i želje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝓝𝓲𝓴𝓸𝓵𝓲𝓷𝓪 𝓚𝓸𝓿𝓪č 𝓚𝓪𝓹𝓸𝓻 (@nikolina.kovac) дана 16. Окт 2020. у 1:07 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram