Dragan Bjelogrlić u retkom izlasku sa suprugom: Niko ne zna koliko Maja ima godina, a evo zašto su je sve žene sinoć ogovarale FOTO

Dragan Bjelogrlić u retkom izlasku sa suprugom: Niko ne zna koliko Maja ima godina, a evo zašto su je sve žene sinoć ogovarale FOTO

Autor: | 09/02/2023

1

Maja Bjelogrlić u retkom izlasku sa suprugom

Dragan Bjelogrlić više od 26 godina je u srećnom braku. Ipak, popularnog glumca i producenta u javnosti ne viđamo baš često sa suprugom Majom, sa kojom ima ćerku Miju i sina Alekseja.

Pročitajte: Glumili smo ljubavni par - Posle tri decenije isplivala istina o braku Maje i Dragana Bjelogrlića FOTO

ATA Images

 

Porodični izlasci su retki, ali važna dešavanja vezana za film i pozorište par ne propušta. Tako su se Dragan i Maja sinoć pojavili na stendap predstavi njegovog kolege Nikole Đurička. Pokušavali su da se sakriju od fotografa, ali nije im baš pošlo za rukom.

Pročitajte: Mali znak velike ljubavi - Anđelka Prpić prošetala budućeg muža, ali svi gledaju u njen broš FOTO

ATA Images

 

Stajling su uskladili sa ležernim tonovima Đuričkovog performansa. Opušteno, diskretno i moderno. Zgodna Maja nosila je trendi kaput, dok se njen suprug odlučio za garderobu u kojoj ga najčešće viđamo jer se u njoj verovatno najbolje oseća, duksericu sa kapuljačom i jaknu.

Supruga Dragana Bjelogrlića uspešno prkosi vremenu, atraktivna je i mladolika, pa je često predmet zavisti i ogovaranja drugih žena.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još