Jana je njihova princeza: Ovo je mlađa sestra braće Milinković Savić, i ona je uspešna u svetu sporta FOTO

Jana je njihova princeza: Ovo je mlađa sestra braće Milinković Savić, i ona je uspešna u svetu sporta FOTO

Autor: | 18/12/2022

0

Jana Milinković Savić krenula sportskim stopama svoje majke

Braća Sergej i Vanja Milinković Savić uživaju veliko poštovanje zaljubljenika u fudbal, ali privlače i medijsku pažnju. Mnogima su zanimljive njihove brojne tetovaže, poreklo, pa i to što imaju dva prezimena. Naravno, ništa manje interesovanje ne postoji ni za emotivni život zgodnih sportista. Poznato je da je dvadesetsedmogodišnji Sergej u srećnoj vezi sa Natalijom Ilić, sa kojom je pre mesec dana dobio ćerku, ali se o ljubavnim izborima dve godine mlađeg Vanje ne zna previše.

Pročitajte: Ovo je najlepša slika koju ćete danas videti - Sergej Milinković Savić u prvoj šetnji sa ćerkom Irinom FOTO

Instagram

 

Čini se da je u senci starije braće ostala najmlađa Jana, ali s obzirom na to da ima tek 18 godina i da gradi uspešnu košarkašku karijeru, o njoj ćemo sigurno tek čuti.

Pročitajte: Sve emocije u jednoj slici - Sergej Milinković Savić stigao kući pa u naručje prvi put uzeo ćerku Irinu FOTO

Instagram

 

Jana je, kao i njena braća, rođena u Španiji. Njihov otac Nikola Milinković profesionalno se bavio fudbalom, dok je majka Milana Savić igrala košarku za reprezentaciju Srbije. Imajući u vidu genetiku, ne čudi što su i Sergej, Vanja i Jana uspešni u svetu sporta.

Pročitajte: Pobedila je opaku bolest, danas je srećna, nasmejana i verena! Milijana Jović bodri brata Luku u Kataru FOTO

Instagram

 
 

Jana je, inače, ove godine bila među nekoliko devojaka koje su dobile stipendiju Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu Vojvodine za uspehe na terenu.

‒ Gde je mama, tu je i ona. Stalno. Trenira košarku u ženskoj košarkaškoj akademiji, kao i hip-hop ples u jednoj grupi ‒ otkrio je jednom prilikom Sergej, priznavši da prema sestri ume da bude strog, ali da su i te kako vezani.

‒ Čuvam je sa strane ‒ naglasio je.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još