Pobedila je opaku bolest, danas je srećna, nasmejana i verena! Milijana Jović bodri brata Luku u Kataru FOTO

Pobedila je opaku bolest, danas je srećna, nasmejana i verena! Milijana Jović bodri brata Luku u Kataru FOTO

Autor: | 26/11/2022

0

U maloj srpskoj koloniji u Kataru koja bodri naše fudbalere na Svetskom prvenstvu našla se i sestra Luke Jovića. Obukla je dres reprezentacije i pozirala ispred stadiona u Dohi, čime je pratioce na Instagramu obavestila gde trenutno boravi.

Pročitajte: Pevači, glumci, manekenke... Poznati u Kataru - Svetsko prvenstvo u fudbalu nije moglo da prođe bez njih FOTO

Instagram

 

Milijana Jović bodri mlađeg brata na ovom važnom takmičenju, dokazujući da su jedno drugom velika podrška. Naime, on je svim srcem bio uz nju dok se u detinjstvu borila sa opasnim neprijateljem, leukemijom.

- Kada sam imao devet ili deset godina moja sestra se razbolela. Mnogo vremena je provela u bolnici i taj momenat je obeležio naše živote. Porodica je bila razdvojena, majka sa sestrom u bolnici, ja sa ocem i dedom i na trenizima u Zvezdi. Bilo je teško. Jednog dana, kada sam se vraćao sa utakmice, otac je pokupio mene, strica i rođaka. Nismo znali šta se dešava i upali smo u veliko slavlje. Kod kuće nam je sestra pokazala papir na kome je pisalo da je izlečena – ispričao je fudbaler svojevremeno.

Pročitajte: Prelepa priča! Evo zašto braća Milinković Savić imaju dva prezimena

Promo

 

Milijana je pobedila. Danas je zdrava, srećna i – verena. Živi sasvim normalno, kao sve druge devojke, putuje, a obožava i svoje bratance i Lukinu izabranicu Sofiju Milošević. Nema sumnje da njih dve ovih dana zajedno navijaju u Kataru.

Pročitajte: Oženio se Adem Ljajić! Bivši dečko Sofije Milošević usred Mudnijala rekao DA, tajanstvena Zubejda na venčanje došla u papučama FOTO

Instagram

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti