Jana je njihova princeza: Ovo je rođena sestra braće Milinković Savić, i ona je uspešna u svetu sporta

Jana je njihova princeza: Ovo je rođena sestra braće Milinković Savić, i ona je uspešna u svetu sporta

Autor: | 20/06/2024

0

Braća Sergej i Vanja Milinković Savić uživaju veliko poštovanje zaljubljenika u fudbal, ali privlače i medijsku pažnju. Mnogima su zanimljive njihove brojne tetovaže, poreklo, pa i to što imaju dva prezimena.

Instagram

 

Očekivano, ništa manje interesovanje ne postoji ni za emotivni život zgodnih sportista.

Poznato je da je Sergej u srećnoj vezi sa Natalijom Ilić, sa kojom ima ćerku Irinu, ali se o ljubavnim izborima dve godine mlađeg Vanje ne zna previše.

Pročitajte: Ovaj fudbalski moćnik je budući tast Dušana Vlahovića, mnogi će biti iznenađeni ko je otac lepe Vanje

Čini se da je u senci starije braće ostala najmlađa Jana, ali s obzirom na to da ima tek 20 godina i da gradi uspešnu košarkašku karijeru, o njoj ćemo sigurno tek čuti.

Instagram

 

Jana je, kao i njena braća, rođena u Španiji. Njihov otac Nikola Milinković profesionalno se bavio fudbalom, dok je majka Milana Savić igrala košarku za reprezentaciju Srbije.

Imajući u vidu genetiku, ne čudi što su i Sergej, Vanja i Jana uspešni u svetu sporta.

Instagram

 

Jana je, inače, pre dve godine bila među nekoliko devojaka koje su dobile stipendiju Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu Vojvodine za uspehe na terenu.

‒ Gde je mama, tu je i ona. Stalno. Trenira košarku u ženskoj košarkaškoj akademiji, kao i hip-hop ples u jednoj grupi ‒ otkrio je jednom prilikom Sergej, priznavši da prema sestri ume da bude strog, ali da su i te kako vezani.

‒ Čuvam je sa strane ‒ naglasio je.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram