Odrastao je s nasilnikom i molio za hranu: Ronaldo kao dečak čisti ulice, snimak obišao svet VIDEO

Odrastao je s nasilnikom i molio za hranu: Ronaldo kao dečak čisti ulice, snimak obišao svet VIDEO

Autor: | 13/12/2022

0

Ronaldov život nije oduvek bio lak

Kristijano Ronaldo danas je jedan od najuspešnijih i najplaćenijih fudbalera, ali njegovo detinjstvo nije bilo nimalo lako. Poreklom iz siromašne porodice, slavni Portugalac oduvek je bio posebno vezan za majku Mariju Dolores, dok sa ocem, koji je u 53. godini preminuo od posledica alkoholizma, nikada nije bio blizak. U njemu je video glavnog krivca za nesrećno odrastanje.

‒ Bio je pijanac. Nikada sa njim nisam vodio normalan razgovor – priznao je jednom prilikom.

Pročitajte: Sestra Ronaldove verenice iznela šokantne optužbe - Švorc sam, nemam ni za hleb, a ona ne želi da čuje za mene i moju decu

Instagram

 

Ronaldo je jednom prilikom u intervjuu sa čuvenim britanskim novinarem Pirson Morganom govorio o najtežim trenucima u životu.

‒ Kad sam imao 11, 12 godina, nismo imali novca. Živeo sam sa ostalom decom u klubu, mesecima nisam video svoju porodicu i to je bio težak period. Oko ponoći smo bili gladni. Pored stadiona nalazio se Mekdonalds. Pokucali bismo na zadnja vrata i pitali je li ostao koji hamburger. Tu su bile Edna i još dve devojke koje nikada više nisam pronašao. Nadam se da će ovaj intervju pomoći u potrazi za njima ‒ ispričao je Ronaldo. ‒ Voleo bih da ih pozovem u Torino ili Lisabon, da dođu u moj dom na večeru. Želim da im se odužim jer nikada neću zaboraviti ono što su učinile za mene.

Pročitajte: Neočekivano - Kristijano Ronaldo rekao kraj, papiri su potpisani

Youtube printscreen

 

O periodu kada je bio siromašan, ali nasmejan dečak svedoči i jedan video zapis na kojem slavnog fudbalera vidimo kako čisti ulice.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti