Između Leontine i Adriane Čortan: Ova poznata pevačica bila je tajna ljubav Željka Joksimovića, danas izgleda bolje nego ikad

Između Leontine i Adriane Čortan: Ova poznata pevačica bila je tajna ljubav Željka Joksimovića, danas izgleda bolje nego ikad

Autor: | 11/12/2022

0

Ljubav Željka Joksimovića navodno je bila ova pevačica

Mlađim generacijama ime Rebeke Dremelj verovatno nije dovoljno poznato, ali pre petnaestak godina o slovenačkoj pop pevačici pričalo se i u Srbiji.

U rodnoj zemlji je 2001. godine ponela lentu sa titulom „miss“, a zatim je 2008. predstavljala Sloveniju na Pesmi Evrovizije u Beogradu. To takmičenje ostalo je upamćeno i po to tome što su ga zajedno vodili Željko Joksimović i Jovana Janković, koji su se tada zbližili, zaljubili i kasnije uplovili u brak.

Pročitajte: Vesna mi je kao ćerka, često dolazi kod nas: Majka Željka Joksimovića i danas je bliska sa bivšom snajom

Ata Images

 

 

Trač ili istina, tek koju godinu ranije šuškalo se o romansi između Rebeke i Željka, ali oni nisu priznali ništa više osim zajedničke saradnje.

Ona se kasnije udala i rodila dve devojčice, a pre osam godina izborila se sa opakom bolešću, kada joj je zbog kancera odstranjena štitna žlezda.

Pročitajte: Dupla sreća! Ćerke Jovane i Željka Joksimovića napunile pet godina, pogledajte koliko su slatke FOTO

 

 

Rebeka Dremelj danas ima 43 godine i još je lepa kao što je pamtimo. Svestranost je dokazala baveći se i glumom, voditeljskim poslom, modom, a uključena je i u brojne humanitarne akcije.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti