Pre duge kose, štikli i haljina: Ovako je Božo Vrećo izgledao na početku karijere, za tri života ga ne biste prepoznali FOTO

Pre duge kose, štikli i haljina: Ovako je Božo Vrećo izgledao na početku karijere, za tri života ga ne biste prepoznali FOTO

Autor: | 08/12/2022

0

Izgled Boža Vreće nekad i sad nije isti

Božo Vrećo, jedan od najpopularnijih izvođača sevdalinki u regionu, osim božanskog glasa i jedinstvenog umetničkog izraza, poznat je po autentičnom stilu oblačenja, dugoj crnoj kosi i bradi.

Pročitajte: Koji si ti Bog - Božo Vrećo uslikan u kupaćem, svoj i na plaži FOTO

Nina Mašić Lizdek

 
 

Umetnički gen nasledio je od majke slikarke, a njegovo detinjstvo u Foči obeležila je velika tragedija jer je sa pet godina ostao bez oca.

Kako je nedavno priznao, odrastanje sa emocionalnim ožiljcima i neprihvatanjem u provincijskoj sredini otkrili su mu čaroban svet sevdalinki, jer se poistovetio sa njihovim junacima koji bi zbog ljubavi pretrpeli sva stradanja.

Pročitajte: Dodir tradicije i orijenta  Zavirite u stan ekstravagantnog umetnika Bože Vreće FOTO

Promo

 

Sa basistom Edvinom Hadžićem i gitaristom Dinom Šutalom osnovao je ansambl Halka, što na staroindijskom jeziku označava dobrodošlicu svetlosti.

Kao frontmen sastava u početku nije toliko insistirao na scenskom izrazu, pa je uglavnom nastupao u jednostavnoj odeći, nije se šminkao, niti je imao prepoznatljivu bradu i dugu kosu.

Pročitajte: Njegovoj sreći nema kraja - Božu Vreću ostvarila se najveća božićna želja FOTO

Instagram

 

Snimci iz tog perioda danas su retki i tek neke sekvence svedoče o prošlosti. Izgled Boža Vreće drastično se promenio, zar ne?

Youtube Screenshot

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin