Poznati na crvenom tepihu: Svetska premijera filma "Avatar Put vode" održana sinoć u Londonu

Poznati na crvenom tepihu: Svetska premijera filma "Avatar Put vode" održana sinoć u Londonu

Autor: | 07/12/2022

0

Filmska publika u Londonu prva je imala priliku da pogleda ostvarenje uvaženog holivudskog sineaste Džejmsa Kamerona, čiji nastavak filma iz 2009. godine ima tendenciju da bude naslov o kom će se takođe dugo govoriti.

Disney Studios

 

Kompletna glumačka ekipa zablistala je sinoć na crvenom tepihu londonskog trga. Pred premijeru filma "Avatar: Put vode" u svečanim toaletama prošetali su protagonisti ostvarenja Sem Vortington i Zoe Saldana, kao i potpuno novo lice Avatar sveta, slavna Kejt Vinslet. Pred fotografima našli su se i Sigurni Viver, reditelj i scenarista filma Džejms Kameron, ali i podmadlak Pandora planete, nova generacija Avatar sveta, koju tumače Džeka Čempiona, Triniti Blis, Bejli Basa i drugi.

Disney Studios

 

Disney Studios

 

Nastavak kultnog filma oslikava svet planete Pandore, kao i povratak Na'vi naroda čije glavne likove ponovo tumače Sem Vortington i Zoi Saldana. Film prikazuje porodicu Sali, koju uz Džejka i Nejtiri čine i njihova deca, prati nevolje sa kojima se oni susreću i puteve kojima prolaze kako bi sačuvali jedni druge, bitke koje vode u nadi da prežive i tragedije koje su ih zadesile. 

Pročitajte Kejt Vinslet nova vlasnica rekorda koji je do sada držao Tom Kruz - Glumica se u novoj ulozi oseća savršeno

Disney Studios

 

Disney Studios

 

Kako i sam naslov nagoveštava “Avatar: put vode”  većinski je sniman pod vodom, za čije potrebe je koriščen veliki broj kamera, sa specifičnom unapređenom tehnologijom. 

Nastavak filma traje nešto više od tri sata, što je za dodatnih trideset minuta više nego predhodno ostvarenje iz 2009. godine.

Disney Studios

 

Disney Studios

 

PREMIJERA FILMA U SRBIJI ODRŽAĆE SE 14. DECEMBRA ŠIROM BIOSKOPSKIH SALA, OD NAREDNOG DANA 15.12. KAMERONOVO OSTVARENJE U REDOVNOJ DISTRIBUCIJI

Komentari (0)

Loading
Gloria.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti