Sve će učiniti za novac: Svejzijeva udovica prodaje čak i njegovu periku (video)

Sve će učiniti za novac: Svejzijeva udovica prodaje čak i njegovu periku (video)

Autor: | 03/05/2017

0

Lisa Niemi, udovica legendarnog Patrika Svejzija prodaje čak i periku koju je glumac želeo da nosi na snimanjima jer je zbog hemioterapije ostao bez kose. Dotakla je dno, tvrdi glumčeva nećakinja Daniel Svejzi, koja je najavila da će 60-godišnjoj Lisi zagorčati život.

 

- Rasprodaje sve što je stricu značilo kako bi dobila više para. Porodična imovina trebala bi da ostane u porodici, koliko joj novca još treba? - izjavila je Daniel.

Prijatelji tvrde: Patrika Svejzija supruga je zlostavljala i varala

Svejzi je preminuo pre osam godina posle duge borbe s rakom gušterače. Lisa je nasledila svu imovinu 58-godišnjeg glumca, procenjenu na oko 40 miliona dolar, a tvrdi da je sve pre prodaje ponudila porodici, ali niko od njih nije, prema njenim rečima, želeo ništa.

- To je još jedna od njenih laži, u osam godina od stričeve smrti, niko nije ni pokušao da nas kontaktira - rekla je Daniel.

Lisa Niemi: Udala se udovica Patrika Svejzija

Lisa je s glumcem bila u braku od 1975. godine, a posle njegove smrti njegovi prijatelji tvrdili su da ga je varala i s muškarcima i sa ženama, tukla i vređala, a nije ni dopuštala porodici da ga viđa kad je oboleo.

Na aukciji su 234 uspomene na Svejzija, poput nagrada, kostima, motocikla Harley Davidson, automobila DeLorean i kožne jakne iz "Prljavog plesa".

Kožna jakna Patrika Svejzija iz filma “Prljavi ples” dostigla visoku cenu na aukciji

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty