Ivan Ivanović povređen, emisije otkazane! Voditelj se oglasio zvaničnim saopštenjem

Ivan Ivanović povređen, emisije otkazane! Voditelj se oglasio zvaničnim saopštenjem

Autor: | 18/11/2022

7

Ivan Ivanović povređen, emisije otkazane

Ivan Ivanović zabrinuo je javnost današnjom objavom na Instagramu. Popularni voditelj saopštio je da se njegova emisija „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ do daljeg otkazuje.

Pročitajte: 47. sa mojim devojkama - Ivan Ivanović proslavio rođendan u društvu ćerki i tajanstevene partnerke Anje FOTO

Aleksandar Krstović

 

“Ćao svima, samo da vas obavestim da ove i sledeće nedelje neće biti emisije zbog moje povrede. Nadam se oporavku i povratku na ekrane početkom decembra”, napisao je Ivan.

Pročitajte: Juče se završilo jedno detinjstvo: Ivan Ivanović preplavljen emocijama, ćerka Staša proslavila punoletstvo (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

Ivan nije želeo da otkrije o čemu je tačno reč, a prijatelji sa popularne društvene mreže poželeli su mu brz oporavak i uputili poruke podrške.

„Da si ti nama živi i zdrav, pa ćemo se gledati, ima vremena“, jedan je od komentara.

Komentari (7)

Loading
Mirjana Acin 16:40 19.11.2022
Odgovori

Zabrinula sam se za Ivana Ivanovica jer sam osetila da je nesto...daj mu Boze ozdravljenje! Ucinio nas je zavisnicima od emisije i njegovog pristupa tekucim desavannima pa sam pomislila da nije na udaru rezima protiv slobodnih novinara i sluzbenika istine

Vesna 22:11 19.11.2022
Odgovori

Ne moras da zuris. Odmori par godina i iskoristi da procistis mozak. A i emisija ti nije nesto, postala ofucana, zastarila, prosao rok.

hellomagazin.rs hellomagazin