Zakasnio na sopstveno venčanje: Dušan Tadić pred oltar je odveo ovu lepoticu, rodila mu je Petra i Taru FOTO

Zakasnio na sopstveno venčanje: Dušan Tadić pred oltar je odveo ovu lepoticu, rodila mu je Petra i Taru FOTO

Autor: | 02/12/2022

0

Žena Dušana Tadića vešto beži od medija

Svetsko prvenstvo u fudbalu stavilo je u prvi plan ne samo naše reprezentativce već i njihove lepše polovine, od kojih smo većinu upoznali kroz medije i društvene mreže. Međutim, jedna od njih izbegava bilo kakav vid eksponiranja: ne daje intervjue, nema aktivan profil na Instagramu, a ni njen suprug ne objavljuje zajedničke fotografije.

Pročitajte: Pobedila je opaku bolest, danas je srećna, nasmejana i verena! Milijana Jović bodri brata Luku u Kataru FOTO

Getty Images

 

I pored toga, Dušan i Dragana Tadić važe za jedan od najskladnijih bračnih parova. Venčali su se 2012, posle nekoliko godina zabavljanja, i dobili Petra i Taru.

‒ Najsrećniji momenti u mom životu vezani su za rođenje dece ‒ izjavio je jednom prilikom kapiten naše reprezentacije. Njegov otac Petar, koji je bio fudbalski sudija, otkrio je svojevremeno da je Dušan, zbog treninga, zakasnio na sopstveno venčanje.

Pročitajte: Ljubavna afera u reprezentaciji Srbije nije gotova? Bjela jednim komentarom otkrio mnogo FOTO

Instagram

 

Dragana i Dušan vode miran i povučen život, daleko od medija.

‒ Nema tu ničeg zanimljivog. Ako nisam na treningu ili utakmici, onda sam sa ženom i decom ‒ kaže priznati fudbaler, čija je adresa poslednjih godina u Amsterdamu.

Dobro upućeni tvrde da je porodici priuštio dom vredan više od dva miliona evra, ali i da novac nije ono što ih pokreće. Dušan ne krije da mu je od presudnog značaja za karijeru podrška koju dobija od najbližih, a supruga ga na svakoj važnoj utakmici bodri sa tribina.

Pročitajte: Prelepa priča - Evo zašto braća Milinković Savić imaju dva prezimena

Instagram

 

Jedina situacija kada je ime Dušana Tadića spomenuto van sportskog konteksta bila je kada su ga naoružani lopovi napali ispred kuće u Holandiji, ali je on uspeo da se odbrani i pobegne. Prethodno su zvonili njegovoj supruzi, lažno se predstavljajući kao dostavljači pice, ali je ona bila sumnjičava i nije želela da im otvori.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin