Sličnost je neverovatna: Sanja Vučić pozirala sa svojim bratom!

Sličnost je neverovatna: Sanja Vučić pozirala sa svojim bratom!

Autor: | 04/12/2020

0

Sanja Vučić, članica grupe Hurricane, važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj sceni, a ovog puta odlučila je da javnosti predstavi svog brata!

Sanja Vučić s razlogom važi za jednu od najatraktivnijih žena na domaćoj sceni. Mnogo vremena i truda uložila je u sebe, te se trudi da svaki detalj bude na svom mestu kad je u pitanju izgled. Na njenom Instagram profilu redovno objavljuje slike iz teretane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

Pevačica je u intervjuu koji je nedavno dala za Blic pominjala svoju porodicu i istakla da je svoj talenat nasledila od roditelja.

- Moji roditelji se bave narodnom muzikom. Svakako da sam talenat nasledila od njih, ali me nikada nisu ograničavali niti su želeli da mi nameću kojom muzikom bi trebalo da se bavim. Čak su i oni stari rokeri u duši. Kada sam bila klinka, sama sam gradila svoj ukus i radila ono što se meni dopada. Moji roditelji nastupaju u restoranima i kafanama - rekla je Sanja, te je priznala da je muzika oduvek bila njena najveća ljubav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Vučić (@vuleks)

Ipak, ovog puta u žižu javnosti dospela je iz sasvim drugih razloga. Poznato je da je Sanja potpuno zaludela muška srca, ali i njen brat Miloš Vučić zaveo je nežniji pol.

On ima 32 godine, po zanimanju je stomatolog, međutim dame bi se složile da bi izuzetno uspešno mogao da radi i kao fitnes instruktor.

Pročitajte i Sanja Vučić ponovo solo: Više me ne zanima!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Vučić (@vuleks)

Na Instagram profilu Miloš je izuzetno popularan, prati ga više od 170 hiljada korisnika, a sličnost između njega i Sanje je ogromna.

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Instagram, Mirko Tabašević