Neočekivano! Snimanje serije Igra sudbine nastavlja se bez njih, glavna glumica rekla zbogom, publika u neverici

Neočekivano! Snimanje serije Igra sudbine nastavlja se bez njih, glavna glumica rekla zbogom, publika u neverici

Autor: | 25/11/2022

4

Serija „Igra sudbine“ privukla je veliku pažnju domaće publike, a sada stižu nimalo lepe vesti koje su rastužile ceo region. Naime, Milica Milša i Žarko Jokanović više nisu deo serije koja je obeležila poslednje tri godine na malim ekranima, ali i istoriju domaće televizije.

Pročitajte: Uvlačenje stomaka i filtere ostavljaju drugima - Milica Milša i Žarko Jokanović u kupaćem, gledajte i učite (foto)

Petar Đorđević

 

Na „Instagram“ profilu Žarka Jokanovića zaista više ne piše da je scenarista popularne serije, ali on te informacije za medije još nije potvrdio.

Međutim, Danijel Đurić, jedan od producenata serije, uz Nikolu Burovca, otkrio je da uskoro nastavljaju sa snimanjem novih epizoda, ali i potvrdio ono što se naslućivalo.

Pročitajte: Zvezde serije "Igra sudbine" Milica, Olja i Kristina - Još čekamo pravog!

Boško Karanović

 

– Serija „Igra sudbine“ nije prekinuta, već je na pauzi zbog „Svetskog prvenstva u fudbalu“. Već 30. novembra krećemo sa snimanjem novih epizoda, a emitovanje će se nastaviti po završetku „Svetskog prvenstva“. Promenjena je ekipa scenarista. Žarko Jokanović neće više pisati scenario, a ni Milica Milša najverovatnije neće više igrati u seriji – kaže Đurić za „Novosti“.

Komentari (4)

Loading
utisak 04:03 26.11.2022
Odgovori

Ova serija je obeležila istoriju domaće televizije kao najgora serija ikada snimljena na ovim prostorima. Čemer i jad!

Ma ajde 11:47 26.11.2022
Odgovori

Staje svet zbog fudbala....bravo! A ovo dvoje se namlatilo para pa im dosadilo

Jasna 13:18 26.11.2022
Odgovori

Sa njima dvoma ili bez njih, serija je svakako postala dosadna jos od trece sezone.

Vera 03:51 27.11.2022
Odgovori

Sve vise od 4 epizode je zaista "sapunica", a o novonormalnim "sezonama" serija da i ne govorimo, kic nad kicevima! Bez obzira sto glumci tako ubijaju lovu a gledaoci vreme, cinjenica je da su i jedni drugi "promasili" zivot.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti