Nedelja, svi su tu, a njega više nema: Preminuo Džej Ramadanovski

Nedelja, svi su tu, a njega više nema: Preminuo Džej Ramadanovski

Autor: | 06/12/2020

0

Preminuo Džej Ramadanovski u 56. godini. Kako prenose domaći mediji, čuvenom i mnogima omiljenom pevaču je jednostavno stalo srce. Džej je pre tri godine imao operaciju srca, a u jednom od poslednjih intervjua je istakao da je u samoizolaciji zbog koronavirusa.

– Ne smem nigde da izlazim da ne bih došao u rizik da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može da bude koban. Ne viđam se sa čak ni sa najboljim prijateljima i moram da priznam da mi mnogo nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smeo da pijem – rekao je Džej.

   Preminuo Džej Ramadanovski, pre tri godine doktori mu spasili život

Džej Ramadanovski, pre tačno tri godine operisao je srce, a njegovo stanje tada nije bio naivno. Džej je imao hiruršku intervenciju srčanih zalistaka u Beču. Tada je za domaće medije priznao da se veoma plašio odlaska “pod nož” i da mu je svašta u tim trenucima prolazilo kroz glavu.

Pročitajte: Džej Ramadanovski - Poželeo sam da legnem i više nikada se ne probudim

– Mene kada ljudi vide nikada ne bi pomislili da imam problema sa srcem. Ali znate kako se kaže: spolja gladac, a unutra jadac. I onda su mi doktori još pre godinu dana rekli: “Moraš da operišeš srce ako nećeš da umreš.” Bilo mi je teško. U jednom trenutku sam pomislio: “Što, bre, ne crknem! Da legnem i više nikada se ne probudim i da me ujutru ne sačekaju svi problemi – rekao je folker tada i priznao kako se rešio loših misli:

– Svima nama tako nekad dođe u životu, sve nam se smuči… Ali me onda prijatelji urazume, a imam i dve ćerke, unuka… Iako sam mangup, priznajem da sam se mnogo uplašio smrti. Ovo nije bila nimalo naivna operacija. Nije ti svejedno kada ideš da te seku, a nemoćan si. Mnogo se zahvaljujem doktoru koji mi je spasio život.–

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija)

Džej je rođen je 29. maja 1965. godine u Beogradu. Iz braka sa bivšom suprugom Nadom ima dve ćerke – Anu i Mariju

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin Ata