Kris Hemsvort se povlači iz glume: Saznanje o Alchajmerovoj bolesti pokrenulo je nešto u meni...

Kris Hemsvort se povlači iz glume: Saznanje o Alchajmerovoj bolesti pokrenulo je nešto u meni...

Autor: | 20/11/2022

0

Kris Hemsvort otkrio je za Vanity Fair da planira da uzme pauzu od glume nakon što završi promotivnu turneju za seriju “Limitless”. U petoj epizodi australijski glumac susreće se sa lekarom koji mu otkriva šokantnu vest da ima genetsku predispoziciju za Alchajmerovu bolest.

– Zbog kombinacije dve kopije gena APOE4, po jedne od majke i oca, šansa da dobije Alcahjmerovu bolest je deset puta veća – prenosi ugledni magazin.

Pročitajte: Kris Hemsvort - Sastanak na slepo mi je preokrenuo sve i doneo ljubav mog života

Getty Images

 

Hemsvortovom dedi nedavno je dijagnostikovana Alchajmerova bolest.

– Nisam siguran da se više puno toga seća i sve češće govori holandski, njegov maternji jezik. Priča na holandskom i engleskom, a onda pomeša reči i izgovara neke nove – rekao je glumac.

Pročitajte: Oči će vam zasuziti - Brus Vilis konačno u javnosti posle teške dijagnoze FOTO

Getty Images

 

U poslednjoj epizodi serije Hemsvort se bavi brigom o završetku života i suočavanjem sa smrću, što je iniciralo odluku da više vremena želi da provodi sa svojom porodicom.

– To je zaista pokrenulo nešto u meni da poželim da uzmem malo slobodnog vremena. Kad završim sa turnejom ove nedelje, idem kući i imaću dosta slobodnog vremena. Biću sa ženom i decom – otkrio je Kris.

Pročitajte: Uznemirujući snimak! Bolest Rajana Rejnoldsa više nije tajna, glumac iz bolničke postelje sve priznao VIDEO

Profimedia

 

Serija “Limitless” sačinjena je od šest epizoda, a Kris hemsvort je u njima pomerao svoje granice kroz šest smrtonosnih testova kako bi pokušao da otkrije formulu za dug i zdrav život.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin