Život Jovane Stojiljković obeležile su tri jezive tragedije, otac joj je imao samo 39 godina kada je u porodičnom stanu izvršio...

Život Jovane Stojiljković obeležile su tri jezive tragedije, otac joj je imao samo 39 godina kada je u porodičnom stanu izvršio...

Autor: | 17/11/2022

0

Porodica Jovane Stojiljković suočila se sa velikim tragedija o kojima su pisali svi domaći mediji. Glumica se čvrsto drži stava da o privatnom životu ne priča, nema profile na društvenim mrežama, ali o nekim stravičnim detaljima iz njenog života pisalo se naširoko. 

Pročitajte: Šokirala na premijeri, gde je Goran Bogdan - Jovana Stojiljković pokazala svoju ljubav, drži je za ruku, požuda se vidi u svakom pogledu

Instagram

 

Njen deda Vlajko Stojiljković bio je nekadašnji ministar unutrašnjih poslova koji je pre 20 godina, u aprilu 2002. godine izvršio samoubistvo na stepeništu Savezne skupštine. Porodicu Jovane Stojiljković prethodno je zadesila još jedna tragedija kada je glumičina baka Jelisaveta, neposredno pre supruga sebi takođe oduzela život.

Jovanin otac bio je dr Vladimir Stojiljković, vanredni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji je takođe sebi oduzeo život, 2004. godine, u svojoj 39. godini. Kako su tada preneli mediji, on je samoubistvo izvršio u stanu na Novom Beogradu, u kojem je u tom trenutku bio sam.

Pročitajte: Bogdan Bogdanović i Jovana Stojiljković - Kako je skromna i tiha glumica osvojila zlatnog dečka košarke

Boško Karanović

 

Iako za medije uglavnom govori samo o svojim glumačkim dostignućima, Jovana se jednom prilikom osvrnula na to kakva je privatno, te otkrila da se trudi da uvek bude puna optimizma i pozitivnih misli.

- Kao i u životu, iz svega čovek izađe iskusniji. Trudim se da živim čistih misli i puna ljubavi, nisam zlopamtilo - rekla je svojevremeno za hrvatski "T portal".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti