Ćerka Marka Nikolića dirnula javnost, pa otkrila veliku tajnu pokojnog oca: Njemu se na kraju cela ta priča smučila... FOTO

Ćerka Marka Nikolića dirnula javnost, pa otkrila veliku tajnu pokojnog oca: Njemu se na kraju cela ta priča smučila... FOTO

Autor: | 10/11/2022

0

Mina Nikolić raznežila javnost sećanjem na pokojnog oca

Serija Bolji život snimljena je pre više od tri decenije. Replike koje je napisao bračni par Ljiljana i Siniša Pavić, a izgovorili neki od naših najpoznatijih glumaca, i danas žive. Među njima je i Marko Nikolić, kome je uloga Dragiše Gige Moravca obeležila karijeru.

Njegova ćerka Mina, koja je i sama glumica, nastavila je da čuva uspomenu na oca.

Pročitajte: Mina Nikolić, ćerka legendarnog Gige Moravca - Žao mi je što tata nije doživeo da me vidi u punom sjaju

Boško Karanović

 

“Ti meni trebaš kao lebac, ja sam tebe ipak oterao, a to dragi moj nije isto!”, piše na majici sa likom Gige Moravca, u kojoj je Mina pozirala, a da njen otac i danas uživa nepodeljene simpatije publike svedoči i pojašnjenje koje prati sliku:

Pročitajte: Kad si ćerka slavnog Gige Moravca, a završiš u Survajveru… Potresna priča Mine Nikolić tera suze na oči

Instagram

 

“Ova scena mi je uvek bila omiljena, ali sve više shvatam šta je sve sadržano u ovoj rečenici. Podela na ljude i neljude, Gige i Jatagance, obraz i đon. Konačno se rešim da naručim ovu majicu, pošaljem podatke, stiže majica. Ja da platim, kaže gospođa u pošti da je platio momak koji je poslao. Ja pozovem broj sa paketa, da proverim da nije greška, a taj momak kaže da je video ko je naručio i da je najmanje što može da uradi, da je pokloni. Divni lepi gestovi zbog kojih si nasmejan ceo dan.”

Pročitajte: Marko Nikolić ženio se tri puta, supruga Dubravka bila je uz njega u najtežim trenucima - Ovo je mama Mine Nikolić

Instagram

 

Minu Nikolić je šira javnost upoznala kao učesnicu Survivora, kada je ponela nadimak Mina Moravac. Na pitanje, šta bi njen tata rekao na to, u razgovoru za HELLO! je otkrila:

- Smejao bi se, verovatno. Njemu se na kraju cela ta priča smučila, jer su ljudi preterivali i sve je otišlo u nekom drugom pravcu. Ipak, nadimak bi mu bio simpatičan, kao što je i meni.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još