Ljubavna priča bez srećnog kraja: Dečko Ane Stanić bio je jedan od najpoželjnijih srpskih glumaca, iznenadićete se o kome je reč FOTO

Ljubavna priča bez srećnog kraja: Dečko Ane Stanić bio je jedan od najpoželjnijih srpskih glumaca, iznenadićete se o kome je reč FOTO

Autor: | 10/11/2022

0

Dečko Ane Stanić bio je poznati srpski glumac

“Udala sam se i rodila dete posle tridesete, a pre toga vodila sam buran život, jer sam sa samo dvadeset godina ušla u svet šou biznisa, koji je podrazumevao česta putovanja, izlaske i sve ono što mi je prijalo u toj životnoj fazi,” izjavila je jednom prilikom Ana Stanić za HELLO!, pojašćavajući da je zahvaljujući poslu veoma mlada postala samostalna.

- Mogla sam da živim punim plućima i da zadovoljim svoju radoznalost, da imam različite partnerske veze, zamimljiva prijateljstva i da “povlačim” poslovne poteze koji su mi odgovarali. Zato sada umem da cenim novu životnu fazu u kojoj mi je porodica epicentar.

Pročitajte: Od nje je nasledila lepotu - Ana Stanić objavila fotografiju majke koju retko pokazuje

Promo

 

Lepa pevačica je 2010. godine rekla “da” bivšem košarkašu Momčilu Lavriniću, sa kojim je dobila sina Vuka.

Pre toga je nekoliko godina provela u zagrljaju glumca Branislava Tomaševića, ali ljubav ipak nije opstala.

Pročitajte: Mamino zlato - Ana Stanić ponosno pokazala prelepog sina, Vuk već niže prve uspehe (foto)

Jakov Simović

 

Inače, iako bi neko mogao da zaključi da su Ana i Bane “dva sveta”, to baš i nije tačno. Makar, kada je reč o obrazovanju. Naime, ona je 2008. godine diplomirala filmsku i TV produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, gde je i Bane završio glumu.

Bilo kako bilo, priznati glumac, koji je od 2001. godine stalni član Narodnog pozorišta, već 17 godina je u skladnom braku sa manekenkom Jelenom Ivanović. Imaju tri sina: Dušana, Bodana i Stefana.

Luka Bošković

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin