Obožavali ste je kao sultaniju Mihrimah: Turska glumica danas je neprepoznatljiva, udata je i ima dva preslatka sina FOTO

Obožavali ste je kao sultaniju Mihrimah: Turska glumica danas je neprepoznatljiva, udata je i ima dva preslatka sina FOTO

Autor: | 10/11/2022

0

Turska glumica koja se proslavila kao sultanija Mihrimah danas izgleda ovako

Pelin Karahan dobro je poznata fanovima serije Sulejman Veličanstveni. Iako je emitovanje odavno završeno, glumci koji su igrali u najpopularnijem turskom televizijskom projektu i danas izazivaju veliko interesovanje, posebno oni koje ne viđamo tako često u javnosti.

Pročitajte: Glumica Pelin Karahan posle 8 godina progovorila o poslednjem susretu sa Hurem - Nije smela to da nam uradi

TIMS promo

 

Šta se desilo sa lepom Pelin, koju smo gledali u ulozi Mihrimah, sultanove ćerke? I dalje glumi, mada se češće pojavljuje u emisijama gde predstavlja svoje kulinarsko umeće. U međuvremenu je zasnovala porodicu. Uživa u drugom braku, sa biznismenom Bedrijem Guntajem, za koga se udala 2014. Imaju sinove Alija Demira i Džana Ejupa, zbog kojih je malo usporila karijeru.

Pročitajte: Fatalna Džansu Dere - Opčinila je Ezela, pomutila razum moćnom Sulejmanu, ali u ljubavi sreće nije imala

Instagram

 
 

Ove godine turska glumica Pelin Karahan ponovo se aktivirala i zauzela naslovne strane. Njen Instagram prepun je porodičnih fotografija, kao i onih sa putovanja, pa smo tako saznali da je nedavno boravila u Milanu i uživala u svakom trenutku. U slobodno vreme bavi se boksom, koji je najverovatnije zaslužan što i posle dva porođaja izgleda savršeno.

Instagram

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti