Bioskop i kokice: Porodica Maje Nikolić u izlasku, sin preslikan otac, ćerka kao med (foto)

Bioskop i kokice: Porodica Maje Nikolić u izlasku, sin preslikan otac, ćerka kao med (foto)

Autor: | 10/11/2022

0

Porodica Maje Nikolić trudi se da svaki slobodan trenutak provodi zajedno, pa posle napornog radnog dana voditeljka i njen suprug Aleksandar sina Darka ćerke Teeu i Tiju vole da izvedu u šetnju, na večeru ili u bioskop. 

Pročitajte: Maja Nikolić - Nema čega se ne plašim kao roditelj, ali trudim se da strahove držim za sebe

ATA Images

 

Tako se porodica Maje Nikolić sinoć pojavila i na premijeri filma "Vera", a njihovo dobro raspoloženje širilo se na ljude oko njih neverovatnom brzinom. Maja je u društvu ćerke i sina blistala do sreće i po ko zna koji put povrdila da joj je porodica ispred svega.

Boško Karanović

 

- Od momenta kada dobijemo decu, život gledamo kroz tu prizmu da njima bude dobro, da oni budu bezbedni, srećni i radosni, od tog trenutka, to postaju najvažnije stvari u životu. Mi nemamo dovoljno vremena da krenem da nabrajam čega se sve kao roditelj plašim (smeh). Isto tako se trudim da strahove držim za sebe i da ne dozvolim da moji strahovi na bilo koji način opterećuju moju decu i da ih koče. To nikako ne bih volela. Na meni je da se plašim, ali to je moje. Na meni je da brinem i to je moje. Na meni je da ih zaštitim koliko god mogu, da ih pustim da slobodno lete i žive svoj život - priznala je nedavno Maja, koja punih dvadeset godina uživa u prelepom braku sa suprugom.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti