Posle 20 godina braka i troje dece Maja Nikolić se javno obratila suprugu: Ništa više, ljubavi...

Posle 20 godina braka i troje dece Maja Nikolić se javno obratila suprugu: Ništa više, ljubavi...

Autor: | 20/10/2023

1

Maja Nikolić, jedna od naših najlepših voditeljki, već godinama je u srećnom braku. Sigurnu luku pronašla je u suprugu Aleksandru, uspešnom preduzetniku, sa kojim ima troje dece, Teu, Tiju i Darka, i upravo su ušli u 22. godinu zajedničkog života.

Miloš Nadaždin

 

„Ti i ja, ljubavi. I svet koji smo stvorili. I ništa više. Srećna nam godišnjica“, napisala je Maja na Instagramu uz zajedničku fotografiju i broj 21.

Pročitajte: Skrivena od pogleda - Zavirite u prelepu vilu na Dedinju u kojoj Maja Nikolić živi sa porodicom

Na njenom profilu ceo dan se nižu čestitke. „Divni ste, srećno i da traje zauvek“, poručuju prijatelji jednom od najstabilnijih i najdugovečnijih parova na ovdašnjoj javnoj sceni. Doduše, Aleksandar Nikolić nije javna ličnost i ne voli mnogo da se eksponira. Osim kada ga supruga negde ne pomene ili ne objavi sliku, a godišnjica braka je prava prilika za to.

 

 

Upoznali su se 1998. godine na letu za Atinu. Kako je Maja jednom rekla, to je za njih definitivno bio pravi avion. Sudbina je malo umešala prste i, evo, četvrt veka kasnije i dalje su zajedno.

Aleksandar je bio vlasnik radnje „Foto Toni“, a u njegovoj biografiji stoji da se od 2006. bavi poslovnim konsaltingom. Maju poslednjih godina gledamo na televiziji N1. Evo kako je u jednom intervjuu govorila o svom suprugu:

Mirko Tabašević

 

- Aleksandar je moj vitez 21. veka jer se pored njega uvek osećam zaštićeno. Mi smo se jednostavno pronašli, oboje smo ljudi koji se raduju sreći, uspehu i koji ne koče jedno drugo. U tom smislu, moj suprug je možda drugačija vrsta muškarca, koji me nikada nije kočio i uvek je bio samo vetar u leđa. Trudim se da i ja budem baš takva žena.

Boško Karanović

 

 

Komentari (1)

Loading
fica 14:51 20.10.2023
Odgovori

Što su mi smešni ovi parovi koji izgledaju kao brat i sestra. Ne kažem da su bolji ovi što izgledaju kao smrtni neprijatelji. Retke su prave ljubavi danas.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti