Kao grom iz vedra neba: Svi pričaju o najnovijoj fotografiji Maje Nikolić! Kakav frajer!

Kao grom iz vedra neba: Svi pričaju o najnovijoj fotografiji Maje Nikolić! Kakav frajer!

Autor: | 30/07/2021

2

Suprug Maje Nikolić njen je najveći životni oslonac

„Ljubavi moja, samo ovako, uvek i zauvek“, poručuje Maja Nikolić uz fotografiju na kojoj je u zagrljaju supruga Aleksandra Nikolića, kome je javno čestitala rođendan.

Žena koja važi za jedno od najlepših televizijskih lica u srećnom braku uživa već dve decenije. Između Maje i Aleksandra rodila se ljubav na prvi pogled, a poznata je anegdota da su se upoznali u avionu, na letu za Atinu.

Bilo je to davne 1998. godine, i od tada se nisu razdvajili.

Pročitajte: Suprug Maje Nikolić je pravi frajer, a sin izrasta u očevu kopiju - Upoznajte Darka Nikolića

Suprug poznate voditeljke po profesiji je ekonomista i važi za uspešnog preduzetnika. Bio je vlasnik radnje „Foto Toni“, a u njegovoj biografiji stoji da se od 2006. bavi poslovnim konsaltingom. Maja i Aleksandar imaju troje dece: ćerke Teu i Tiju i sina Darka. Oni koji privatno poznaju Nikoliće kažu da su najbolji primer skladne i srećne porodice, na koju bi svako mogao da se ugleda.

‒ Suprug me nikada nije kočio, uvek je bio samo vetar u leđa. Možda je i to odgovor na pitanje kakav je on muškarac. Svih ovih godina sam se nadala i trudila da i ja budem baš takva žena ‒ poručila je Maja u jednom intervjuu.

Komentari (2)

Loading
Lola 19:50 31.07.2021
Odgovori

Dama za primer, cesce bi trebalo da bude pitana. Lepo i pazljivo odolevaju savremenim izazovima, reklo bi se i zato kapa dole!

Bole 15:50 03.02.2022
Odgovori

Ma kad bi pare tako rasle na drvetu,ajde pusti te price za malu decu,zna se kako sebzaradjuju tolike pare,lupate gluposti a i voditeljka svaka cast na "iskrenosti",narod ipak nije glup,...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti