Pokušala je sebi da oduzme život, a onda se desilo čudo: Ova devojčica danas je uspešna glumica, prepoznajete li je?

Pokušala je sebi da oduzme život, a onda se desilo čudo: Ova devojčica danas je uspešna glumica, prepoznajete li je?

Autor: | 07/11/2022

0

Nekad i sad - Prepoznajete li glumicu sa slike

Otkako se pojavila u popularnoj seriji očarala je javnost. I dok su joj na poslovnom planu uvek cvetale ruže, u privatnom životu doživela je brojne udarce sa kojim nije umela da se nosi. 

Često je govorila kako je mega popularna serija i rad na njoj iscrpljuju, a susret sa turskim zavodnikom bio je fatalan za nju. Ubrzo je zatrudnela ali njen partner, koji je već imao dvoje dece, nije želeo još jedno.Slomljena od bola odlučila je da sebi oduzme život.

Pročitajte: Da li ga prepoznajete? Školarac sa slike danas je jedan od najmoćnijih srpskih političara

Instagram

 

- U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem. Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isekla sam ruke, krv je bila svuda. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše - govorila je prelepa glumica o najtežem životnom periodu.

Instagram

 

A onda se desilo čudo. Rodila je ćerku Laru i život je počeo da dobija smisao. Ponovo se zaljubila i početkom 2021. godine na svet donela još jednu princezu kojoj je ime dala Lili Koi

Sada smo već sigurni da znate da je u pitanju prelepa Hurem, tj glumica Merjem Uzerli

Blue Diamond

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin