Otpevao ju je i saznao da teško boluje: Ovo je poslednja pesma Marinka Rokvića, "Te noći kada umrem" kida dušu (video)

Otpevao ju je i saznao da teško boluje: Ovo je poslednja pesma Marinka Rokvića, "Te noći kada umrem" kida dušu (video)

Autor: | 06/11/2022

0

Poslednja pesma Marinka Rokvića ugledala svetlost dana

Na današnji dan pre tačno godinu dana posle teške bolesti preminuo je Marinko Rokvić. Da boluje javnost skoro da nije ni znala. U krugu porodice i uz podršku supruge Slavice, sinova Nikole i Marka kao i njihovih porodica pevač je proveo svoje poslednje dane života. 

Pročitajte: Danas bih mu rekao samo jedno... Porodica obeležila godišnjicu smrti Marinka Rokvića, Slavicu slomila sećanja FOTO

ATA Images

 

Baš na godišnjicu smrti porodica je odlučila da javnost predstavi poslednju pesmu Marinka Rokvića, baladu pod nazivom "Te noći kada umrem".

"Legende nikada ne umiru! Možda samo nekada odšetaju u druge svetove da i tamo odnesu ljubav, radost, setu i iskrenu emociju! Sa ponosom najavljujem poslednju pesmu našeg oca Marinka, pesmu koju je snimio par meseci pre nego što je otkrio da je bolestan! Pesmu ćete čuti 6.11. u 11 časova baš na dan i čas kada je otišao…", napisao je Nikola Rokvić na svom profilu na Instagramu. 

I baš tako, 6. novembar u 11h sati u trenutku kada nas je sjajni Marinko Rokvić zauvek napustio, uživajte u numeri koja će večno ostati da postoji. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin