Da li ga prepoznajete? Školarac sa slike danas je jedan od najmoćnijih srpskih političara

Da li ga prepoznajete? Školarac sa slike danas je jedan od najmoćnijih srpskih političara

Autor: | 30/10/2022

1

Nekad i sad - Da li prepoznajete dečaka sa slike?

Iako su u foto-albumima generacije rođene početkom sedamdesetih godina prošlog veka uspomene uglavnom sačuvane u boji, tu i tamo provuče se poneka crno-bela fotografija, koja iz ove perspektive prošlim danima daje sentimentalnu notu.

Pre pet decenija u modi su bile košulje sa “špic” kragnom, koje je proslavio Džon Travolta noseći ih u filmu “Groznica subotnje večeri”, a u ormarima su ih imali i odrasli i deca.

Pročitajte: Ovu devojčicu nemaština je ubijala, sanjala je velike snove... Danas njenu muzičku karijeru, novac, slavu kao i stas žele mnogi FOTO

Privatna arhiva

 

Slike iz tog perioda nekima su i danas podjednako drage, pa ih se rado podele sa javnošću. Među njima je i ministar finansija Siniša Mali, koji je u vreme dok je pohađao osnovnu školu Starina Novak u Beogradu, izgledao poput većine svojih vršnjaka.

Možda ga je na prvi pogled teško prepoznati jer je nosio naočare za vid, ali osobine koje je tada pokazivao zadržao je do danas.

Pročitajte: Maks, Tviksi, dama Mačkica - Upoznajte najvernije prijatelje naših političara FOTO

Luka Šarac

 

Oni koji ga se sećaju iz dečačkih dana kažu da je bio vredan i pokazivao želju za učenjem, pa je kasnje sa najvišim ocenama završio Petu beogradsku gimnaziju i Ekonomski fakultet.

Komentari (1)

Loading
Kukavci 11:00 31.10.2022
Odgovori

Političar ne treba da bude ni moćan ni najmoćniji, treba da bude STRUČAN, POŠTEN, SLUŽBENIK GRAĐANA....

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti