Trinaesta godina ipak je bila kobna: Razveli se Žizel Bundšen i Tom Brejdi, zvanično saopštenje

Trinaesta godina ipak je bila kobna: Razveli se Žizel Bundšen i Tom Brejdi, zvanično saopštenje

Autor: | 29/10/2022

0

Razveli se Žizel Bundšen i Tom Brejdi, vest je koja je sinoć poput atomske bombe odjeknula planetom. Proslavljeni sportista i jedna od najlepših žena sveta sve su lepo napisali na Instagramu i više nema mesta nikakvim sumnjama. Advokati sad već bivšeg para, nekad najzaljubljenijeg u šou-biznisu, postigli su nagodbu oko podele imovine i starateljstva nad decom i podneli zahtev za razvod pred sudom na Floridi, nakon čega je usledilo zvanično saopštenje kako bi se izbegle spekulacije i objašnjavanja sa medijima.

Pročitajte: Žizel Bundšen i Tom Brejdi sada se razvode, a nekad smo ih viđali u strastvenim zagrljajima (foto)

Instagram

 
 

“Poslednjih dana moja supruga i ja smo finalizirali proces razvoda posle 13 godina braka. Odluka nije bila laka, ali smo do nje došli sporazumno, zahvalni za vreme koje smo proveli zajedno", napisao je Brejdi u Instagram storiju i tim rečima potvrdio da je sada definitivno kraj.

 

Gotovo istog časa oglasila se i Žizel:

“Prioritet su mi uvek bila deca, i tako će biti zauvek. Volim ih svim srcem. Tom i ja nastavljamo da brinemo o njima, sa najvećom ljubavlju i roditeljskom pažnjom. Blagoslovena sam i zahvalna na godinama koje smo proveli zajedno, želim Tomu sve najbolje”, istakla je zanosna Brazilka.

Pročitajte: Anđelina optužila Breda za nasilje u porodici - Jedno dete je davio, drugo udarao i polivao vinom, a mene…

Instagram

 

Zvezda američkog fudbala i slavna manekenka upoznali su se 2006, a venčali tri godine kasnije. Tokom braka, za koji su svi verovali da je oličenje harmonije i sreće, dobili su sina Bendžamina i ćerku Vivijen, a sa njima je živeo i Džek, Brejdijev sin iz veze sa glumicom Bridžet Mojnahan. Učinili su sve da spasu ljubav, ali, trinaesta godina očigledno je za njih dvoje bila - nesrećna.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti