Žizel Bundšen: Iz dnevne sobe bodri supruga

Žizel Bundšen: Iz dnevne sobe bodri supruga

Autor: | 27/11/2014

0

Supermodel Žizel Bundšen i njen suprug Tom Brejdi upoznali su se u decembru 2006. godine. Svoju ljubav krunisali su brakom u februaru 2009. godine, neposredno pre rođenja njihovog naslednika Bendžamina. Tri godine kasnije na svet je došla i malena Vivijen Lejk, a da se supružnici i dalje vole kao i na početku veze pokazala je atraktivna brazilska manekenka koja je uz supruga u svakom trenutku.
Naime, Tom Brejdi zvezda je američkog fudbala, a tridesetčetvorogodišnja lepotica na društvenoj mreži Instagram pokazala je kako prati muža i kada je na terenu. Pošto nije mogla da ga bodri sa tribina, manekenka je u dnevnoj sobi sa kćerkicom Vivijen navijala za svoju jaču polovinu. Odevena u dres sa svojim i očevim prezimenom - Brejdi, plavokosa Vivijen posmatrala je utakmicu i navijala za svog poznatog oca.

Inače, Žizel je na istoj društvenoj mreži objavila "selfi" bez trunke šminke i pozvala na borbu protiv nasilja nad ženama.
- Pomozite da iskorenimo nasilje nad ženama - napisala je najplaćenija manekenka na svetu i ovom fotografijom pokazala zbog čega 12 godina zaredom drži tu prestižnu titulu. Ona i bez šminke izgleda podjednako zanosno kao i na fotografiji koja će krasiti naslovnicu brazilskog "Voga". Žizel je stala pred objektiv aparata modnog maga Karla Lagerfelda i u naručju zagrlila njegovu čuvenu mačku.

Autor: Life Content

Foto: Giseleofficial / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin