Jači od iskušenja: Žizel Bundšen i Tom Brejdi slave 10 godina braka (video)

Jači od iskušenja: Žizel Bundšen i Tom Brejdi slave 10 godina braka (video)

Autor: | 18/02/2019

0

Uprkos svim usponima i padovima Žizel Bundšen i Tom Brejdi, ove godine slave 10. godišnjicu braka, tokom kojeg su dobili dvoje dece - sina Bendžamina Reina i kćerkicu Vivijan Lejk.

- Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja, a u trenutku kada sam ga ugledala i kada se on nasmejao, pomislila sam - 'ovo je najlepši i najharizmatičniji osmeh koji sam ikada videla!' Seli smo i započeli razgovor koji je trajao iduća tri sata. Trebala sam da odem kući za Božić, ali jednostavno nisam želela da krenem. Znate onaj osećaj kada vam jednostavno ništa nije dovoljno? Od našeg prvog susreta nije prošao nijedan dan da ga nismo proveli u razgovoru.

Tim je rečima, u intervjuu za Vanity Fair, Žizel Bundšen opisala prvi susret s budućim suprugom, NFL igračem Tomom Brejdijem. Kako je i sama priznala, u to vreme nije tražila vezu.

 

- Oduvek sam bila u ozbiljnim vezama, ali tek tada, kada sam bila sama, počela sam da učim neke stvari o sebi i zaista sam uživala u tom procesu. Ali neke stvari ne možeš da biraš.

U međuvremenu je Brejdi prekinuo s Bridžet Mojnahan i započeo vezu s Žizel. Idila je trajala tek dva meseca kada je sportista saznao da je njegova bivša devojka trudna.

- Na početku živiš u toj bajci i ne možeš da veruješ da postoji nešto tako dobro i lepo. I onda se probudiš! Bili smo u vezi dva i po meseca kada je saznao da će postati otac i to je bio veliki izazov za nas - ispričala je Žizel Bundšen i dodala kako ih je ta trudnoća umalo stajala veze.

 

- Već idućeg dana ta je vest objavljena u svim medijima, a ja sam se osećala kao da sam izgubila tlo pod nogama. Ne moram ni da kažem da to nije bio lak period za nas, ali sve nas je to ojačalo.

Na kraju, priznaje, maleni joj je Džon Edvard Tomas Mojnahan, rođen 22. avgusta 2007. godine, bio najveći dar i blagoslov u životu.

- Osećala sam se tako loše, nisam znala šta da uradim. To je jedan od onih trenutaka u životu kada ne znaš želiš li i trebaš li da pobegneš ili ostaneš. Osam godina kasnije zaista mogu da kažem da lepši poklon od Džona nisam mogla da dobijem.

 

Rođenje njegovog vanbračnog sina na kraju im je učvrstilo vezu, a Brejdi je tačno dve godine od početka njihove veze odlučio da zaprosi slavnu manekenku. Prosidba se nije dogodila u privatnom avionu, na letu iz Nju Džersija za Boston, kako su pisali mnogi, već u njenom stanu. Kako je sama manekenka otkrila za Vogue, Brejdi ju je uverio kako im je dom poplavljen, zato je ona požurila kući gde je našla najromantičnije postavljenu scenu, prepunu sveća i latica ruža.

- Pre nego što me je zaprosio izmislio je celu priču da mi je stan poplavljen, zato sam pojurila kući da spasim što se spasiti da. Kada sam ušla unutra, sve je bilo prepuno sveća i posvuda pobacanih latica ruža, on je potom kleknuo i zaprosio me. Moja prva reakcija bila je da mu kažem da ustane, jer je netom pre imao operaciju kolena, nakon koje je dobio tri infekcije.

Manje od dve nedelje kasnije svoju su vezu ozakonili na privatnoj ceremoniji u crkvi St. Monica Catholic Church u Kaliforniji.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty/Splash