Žizel Bundšen se zbog velike bračne krize sama pojavila u Riju?

Žizel Bundšen se zbog velike bračne krize sama pojavila u Riju?

Autor: | 08/08/2016

0


Žizel Bundšen nije krila oduševljenje što su je pozvali da učestvuje u ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara. Iako je izgledalo da je blistala od sreće što joj je ukazana takva čast, prijatelji tvrde da je u sebi zapravo veoma nesrećna.

I publika i mediji su primetili su da uz nju u gledalištu nije bio suprug, igrač američkog fudbala Tom Brejdi, s kojim je u braku šest godina.

Uprkos njegovim tvrdnjama da mu je žao što je morao da bude na treninzima, i da da se tešio gledajući suprugu u televizijskom prenosu, sve su glasnije priče o bračnoj krizi para "teškog" preko 360 miliona dolara.

Žizel i Tom se sve ređe mogu videti zajedno, a njihov prijatelj nedavno je izjavio da par "veoma dugo nije bio intiman" i da sve češće borave na različitim krajevima sveta.

Njih dvoje su se upoznali na ugovorenom sastanku, a nakon što se među njima rodila ljubav, odlučili su da se venčaju. Priredili su dve ceremonije, u Santa Monici i u Kostariki. Poseduju domove u Njujorku, Los Anđelesu, Bostonu i u Brazilu. Imaju sina Bendžamina i ćerku Vivijen, a Tom iz veze s glumicom Bridžet Mojnahan ima sina Džona Edvarda.

Tom je napustio Bridžet čim je saznao da je trudna. Kad je to Žizel  saznala, ozbiljno je razmišljala da ga ostavi.

- Ona je barakuda koja nije uspela da osvoji Leonarda Dikaprija, pa se onda bacila na Toma. Bridžet nije imala nikakve šanse da zadrži Toma - kažu prijatelji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Najnovije vesti