EKSKLUZIVNO! Marija Bergam se udala u tajnosti i dobila ćerku Olgu

EKSKLUZIVNO! Marija Bergam se udala u tajnosti i dobila ćerku Olgu

Autor: | 27/10/2022

0

Marija Bergam se udala i dobila ćerku

Kada se 2017. pojavila u seriji „Senke nad Balkanom“ kao tajanstvena i fatalna Maja DavidovićMarija Bergam podjednako je očarala i publiku i medije, a u roku od nekoliko meseci prešla je put od „glumačkog otkrića godine“ do „zvezde u usponu“. Odigrala je niz uloga, a koliko se pisalo o njenom glumačkom umeću, toliko je tema bila i njena vanvremenska lepota. U centru pažnje našla se i početkom prošle godine, kada je potvrdila da se razvela od kolege Raše Bukvića, sa kojim ima sina Danila. Posle toga Marija je nestala i iz javnog života i sa društvenih mreža, ali – iz opravdanih razloga.

Pročitajte: Marija Bergam razvod konačno prokomentarisala - To je zaista završetak jednog života

Ivan Aranđelović, Jelena Jovanov

 

‒ Nedavno sam se po drugi put porodila. Sada sam na porodiljskom odsustvu, uživam sa malom Olgom, sinom Danilom i suprugom – otkriva nam lepe vesti iz privatnog života.

Pročitajte: Prvi put nakon razvoda Marija Bergam u javnosti pojavila se sa drugim muškarcem! Reč je o oženjenom čoveku (FOTO)

Boško Karanović

 

‒ Olga ima skoro tri meseca, divna je i zahvalna beba. Međutim, moja druga trudnoća nije bila jednostavna. Bila sam prinuđena da se povučem iz svih aktivnosti, ali sada je sve kako treba. Bolje nego što je bilo. Ipak, ne žurim sa povratkom na posao, iako sam ga se uželela i radujem se novim izazovima.

U međuvremenu ste se udali. Ko je vaš izabranik?

Nastavak ekskluzivnog intervjua pročitajte u novom broju magazina HELLO! koji je u prodaji od petka, 28. oktobra 2022. godine

HELLO!

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović hellomagazin

Najnovije vesti