Nije sve baš idealno: Aleksandra Vasković iskreno o problemima u trudnoći, bolovi uopšte nisu naivni

Nije sve baš idealno: Aleksandra Vasković iskreno o problemima u trudnoći, bolovi uopšte nisu naivni

Autor: | 13/09/2022

0

Trudna Aleksandra Vasković davala je savete budućim mamama

Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra roditelji su ćerke Anđeline i sina Mihajla, a uskoro će u njihov dom stići treća beba. Mlada doktorka na društvenoj mreži „Instagram“ ima mnoštvo ženskih pratilaca sa kojima rado deli savete o majčinstvu, a budući da je sada u sedmom mesecu trudnoće, upravo to je najaktuelnija tema.

Pročitajte: Stiže prinova u dom Vaskovića - Aleksandra i Bojan čekaju treće dete! (foto)

Ana Bogdanov

 

Aleksandra je već govorila o problemima sa kojima se suočila u prve dve trudnoće, istakavši da nisu bile nimalo lake, a isti je slučaj i sa trećom.

Naime, u Q&A interakciji sa svojim pratiocima odgovarala na brojna pitanja budućih majki, kada je otkrila da ima jake bolove u leđima, a takođe i koliko se ugojila.

Pročitajte: Tatina princeza - Bojan Vasković ćerki Anđelini priredio dan iz bajke (foto)

Instagram

 

„Imam bolove u leđima koji uopšte nisu naivni, ali uspešno to rešavam uz pomoć svog fizioterapeuta“, rekla je buduća mama pratiocima, a onda se osvrnula na kilažu koju je dobila.

„Ugojila sam se 5 ili 6 kilograma do sada, što je super, imajući u vidu i to da sam ušla u trudnoću sa jedno 2-3 kilograma više nego u prethodnim. Svakako, trudite se da jedete puno svežeg voća i povrća i manje izbalansiranih obroka“, istakla je ona.

Pročitajte: Veliko slavlje u domu Bojana I Aleksandre Vasković, čestitke neprestano stižu (foto)

Instagram

 

Aleksandra se u prve dve trudnoće porodila carskim rezom, pa su je dame koje je prate pitale da li se boji trećeg operacionog zahvata.

„Ova trudnoća je od početka obojena raznim strahovima većim od straha od carskog reza, tako da odgovor je ne“, rekla je Aleksandra.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin