Atraktivna i dosta mlađa: Ovo je fatalna Tijana zbog koje je Miloš ostavio suprugu i ponovo stao pred matičara

Atraktivna i dosta mlađa: Ovo je fatalna Tijana zbog koje je Miloš ostavio suprugu i ponovo stao pred matičara

Autor: | 25/10/2022

0

Supruga Miloša Timotijevića sada je ona

Miloš Timotijević ekspresno se razveo, a još brže oženio. Iako su ga mnogi smatrali „poslednjim Mohikancem“, koji je 14 godina ljubomorno čuvao svoj brak sa Dunjom, po ko zna koji put se ispostavilo da ništa ne traje večno. Ljubav se dogodila ekspresno, dok je zgodni glumac boravio u Portugalu, a ako je verovati domaćim portalima, novu suprugu koja se zove Tijana Simić upoznao je pre samo četrdeset dana.

Pročitajte: Razveo se u tajnosti i ponovo oženio - Druga supruga Miloša Timotijevića već u javnosti, posle 40 dana zabavljanja rekli su DA

Instagram

 

Tijana živi u Lisabonu i bavi se menadžmentom i advertajzingom u IT sektoru. Radi za „VPN“ („Virtual Private Network“), a u svom profilu na tom portalu otkrila je i nešto o sebi.

- Blisko sarađujem sa našim istraživačkim i uredničkim timom, brinem o tome da članci i rezultati istraživanja budu adekvatno pokriveni i distribuirani preko naših kanala na društvenim mrežama. Posao mi omogućava da budem u toku sa najnovijim informacijama iz sfere tehnologije i bezbednosti. Pridružila sam se sektoru “VPNOverview” jer su IT bezbednost, privatnost i sloboda informacija teme od najveće važnosti i oblasti do kojih mi je i lično stalo.

Pročitajte: Punih 14 godina nestalo je u trenu - Ovo je Dunja od koje se Miloš Timotijević razveo i posle 40 dana oženio drugu

printscreen

 

Ja sam zagovornik privatnosti i iskreno se protivim činjenici da u današnjem svetu svi žele pristup mom licu, otiscima prstiju i ličnim podacima. Šta je sledeće? Da li će visoka tehnologija i vlade uskoro zahtevati pristup mom DNK? Pokušajmo da sačuvamo ono malo privatnosti što nam je ostalo jer se za to vredi boriti – poručuje Tijana, koja je upravo izgovorila sudbonosno „da“ Milošu Timotijeviću.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin