Srpkinja iz srca Šumadije: Suzana je velika holivudska zvezda i snaja legendarne Sofije Loren FOTO

Srpkinja iz srca Šumadije: Suzana je velika holivudska zvezda i snaja legendarne Sofije Loren FOTO

Autor: | 22/10/2022

0

Snaja Sofije Loren je Srpkinja

Sofija Loren, koja je nedavno proslavila 88. rođendan, ima dva sina. Jedan je oženjen Mađaricom, a drugi – Srpkinjom, i to vrlo poznatom u Holivudu. Edoardo Ponti, mlađi sin italijanske filmske dive i producenta Karla Pontija, ima 49 godina, živi u Sjedinjenim Državama i uspešan je režiser. Njegova supruga poznata je pod umetničkim imenom Saša Aleksander i, pored engleskog i italijanskog jezika, odlično priča srpski.

Pročitajte: Životne mudrosti Sofije Loren - Oči ne mogu da budu lepe ako nisu zaplakale bar jednom

Getty Images

 

Rođena je kao Suzana Drobnjaković, 1973. godine u Los Anđelesu. A kada se rodite u filmskoj meki, nekako je i logično da se bavite filmom. U prvim projektima pojavila se sredinom devedesetih, da bi veću popularnost stekla zahvaljujući seriji „Dosonov svet“ i epizodnoj ulozi u „Prijateljima“. Gledali smo je i kao stalnog člana istražiteljske ekipe „Mornaričkih foka“, pored Toma Kruza u „Nemogućoj misiji 3“, ali najveće uspehe doneo joj je kriminalistički serijal „Rizoli i Ajls“, gde je u šest sezona igrala jednu od glavnih uloga, forenzičarku Moru Ajls.

Pročitajte: Srpske veze britanskih vojvotkinja - Kejt i Megan povezane su sa ovim moćnim Srbima

Promo

 

Saša Aleksander i Edoardi Ponti upoznali su se na univerzitetu u Kaliforniji, gde su oboje studirali. Venčali su se 2007. godine, u srpskoj pravoslavnoj crkvi u Ženevi, gradu za koji su posebno vezani, pre svega jer je on tamo rođen. Imaju ćerku Lučiju i sina Leonarda. Baka Sofija često im dolazi u posetu.

- Ona je apsolutno božanstvena u svakom smislu – opisala je Saša jednom prilikom svoju slavnu svekrvu.

Pročitajte: Jedna želja Sofije Loren nikada neće biti ispunjena - To je bio moj životni san, žalim svim srcem

Getty Images

 

Pogledajte kako snaja Sofije Loren govori srpski

Holivudska glumica rodom iz Šumadije često gostuje u popularnim emisijama na američkoj televiziji i zabavlja voditelje i gledaoce pričajući na srpskom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin