Ponovo je gledamo u seriji Greh njene majke: Neda živi na drugom kontinentu, jedan Viktor joj je sve i danas izgleda ovako (foto)

Ponovo je gledamo u seriji Greh njene majke: Neda živi na drugom kontinentu, jedan Viktor joj je sve i danas izgleda ovako (foto)

Autor: | 01/08/2022

0

Ivana Jovanović sada izgleda ovako

Pre dvanaest godina Ivana Jovanović zablistala je u ulozi Nede u telenoveli „Greh njene majke“, snimljene prema motivima romana Mir-jam, a koliko je bila omiljena najbolje svedoči nagrada za glumački par godine koju je dobila u tandemu sa Ivanom Bosiljčićem

Pročitajte: Pamtite je kao Nedu iz serije Greh njene majke - Šta danas radi glumica Ivana Jovanović

Promo

 

Pojavila se zatim i u seriji „Nepobedivo srce“, a onda nestala iz javnosti. Novinari su je pre nekoliko godina pronašli u Los Anđelesu gde je, sa sinom Viktorom, započela novo životno poglavlje ‒ zaposlila se kao kreativni menadžer u jednom restoranu i počela da drži časove joge. 

‒ Živim svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivudu. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih stvari koje rutinski obavljam. Budim se i krećem na plažu da se „bućnem“ pre posla. Plivam dvadesetak minuta, nekada sa fokama i pelikanima, a nekada i pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Skarlet Johanson... Sve sam ih videla i verujte da su Srpkinje mnogo lepše ‒ ispričala je Ivana, koja je rođena u Beogradu 1980. godine. 

Pročitajte: Počnimo ljubav iz početka - Tijana i Slaviša Čurović prvi put zajedno u javnosti posle pomirenja (foto)

Facebook

 

U Ameriku je otišla turistički, ali je, kako je rekla, shvatila da su Los Anđeles, priroda, okean i pozitivni ljudi, koji ne osuđuju nego glorifikuju slobodu i radost, mnogo zdravija okolina za njenog sina. 

U novoj sredini Ivana Jovanović pronašla je i novu ljubav

“Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem koji se zove Rajan Kunc”, otkrila je.

Pročitajte: Mogla je biti gospođa Bosiljčić - Ivanova bivša devojka je ova lepa plavuša, danas je još atraktivnija (foto)

Facebook

 

Sa suprugom, arhitektom Nemanjom Čuturilom, Viktorovim ocem, provela je u braku sedam godina. Prethodno su dve godine bili u vezi. Na pitanje smatra li da je nešto propustila zato što se mlada udala odgovorila je: 

‒ Ne mislim da ljudi u brak treba da uđu tek kada prožive neke stvari, jer najlepše je živeti sa „leptirićima“ u stomaku. Našla sam osobu koja je sklona ludovanju koliko i ja, pa nam brak nije ni nalik onim konzervativnim supružničkim zajednicama.

Ivana Jovanović sada izgleda ovako

Facebook

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti