Svi bruje o njihovom razvodu, a evo šta kaže Mašan Lekić

Svi bruje o njihovom razvodu, a evo šta kaže Mašan Lekić

Autor: | 15/12/2020

0

Razvodi se Mašan Lekić?

Razvodi se Mašan Lekić - vest je odjeknula u domaćim medijima. Naime šarmantni voditelj i njegova supruga Mira važili su za skladan par i divne roditelje svojoj ćerkici, pa su ovakve vesti bile potpuno neočekivane.

Kako prenose domaći mediji, par nije zajedno već mesecima, a jedino zajedničko interesovanje im je ćerka Mia.

- Oni su se mnogo voleli, ali to više nije to. Imali su nesuglasica i nimalo lak period je za njima, postoje razlozi zbog kojih više nisu i ne mogu da budu zajedno - kaže izvor za " Telegraf JETSET" i dodaje:

- Mašanu je najteže zbog ćerkice, ali smatra da je najbolje rešenje bilo da svako krene svojim putem. On mnogo vremena provodi na poslu, kao i u kući na Zlatiboru, dok je Mira u Beogradu.

Pročitajte: Mašan Lekić - Supruga i ćerka su uticale da zaboravim boemski način života

Povodom ove izjave, mediji su kontaktirali Miru koja je kratko odgovorila "Nemam komentar". Dok je Mašan bio nešto određeniji:

- Moj komentar je da ne znam odakle vam takva informacija - rekao je kratko on.

Mašan i Mira u skladnom su braku godinama i nemoguće je zaključke o ovako ozbiljnim temama donositi na osnovu "Instagram" fotografija, koje je Mira obrisala sa mreža. Čak i da su pomenuti navodi istiniti, potrebno je sačekati da se supružnici izjasne o svom odnosu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram, Luka Šarac