Doček u velikom stilu: Najveće zvezde muzičke scene pevale za zlatne devojke (video)

Doček u velikom stilu: Najveće zvezde muzičke scene pevale za zlatne devojke (video)

Autor: | 17/10/2022

0

Doček odbojkašica se i dalje prepričava

U subotu 15. oktobra odbojkašice Srbije savladale su Brazil u velikom finalu svetskog prvenstva i time se izborile za titulu prvaka sveta. Na aerodromu su ih osim prijatelja i porodice dočekali brojni fotoreporteri, ali i trubači.

Ispred Doma Narodne skupštine organizovan je doček na kome su se okupile hiljade ljudi da pozdrave zlatne devojke. Za dobru atmosferu se pobrinuo Aco Pejović koji je izveo svoje najveće hitove, a kasnije je na svom “Instagram” nalogu podelio fotografiju sa odbojkašicama napisavši.

“Fenomenalne zlatne devojke! Hvala vam!"

Pročitajte: Srbija prvak sveta - Odbojkašice ponovo najbolje na planeti! Svaka čast!

Instagram

 

Nešto posle 20 časova redom su izašle srpske šampionke, a svaka od njih bacila je po jednu loptu u publiku.

Okupljenim građanima koji su aplauzima pozdravljali srpske sportistkinje, između ostalih obratila se i MVP turnira Tijana Bošković.

- Hvala vam što ste došli da nas dočekate i da se zajedno radujemo. U prethodnih par nedelja svaki dan smo osećali vašu podršku. Za nas je bila velika čast da igramo za našu zemlju, za nacionalni tim. Vidimo se sledeće godine na istom mestu, istim povodom - poručila je Tijana.

Vladala je nezapamćena euforija, a slavlje se nastavilo u jednom beogradskom restoranu gde su pevale najveće zvezde domaće scene.

Pročitajte: Zlatne devojke - Srbija po treći put šampion Evrope u odbojci!

Prvo je Aleksandra Prijović nizala svoje hitove, a potom je mikrofon preuzela Sanja Vučić koja je dovela atmosferu do usijanja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još