Tuga: Dom Marije Šerifović zavijen u crno, pevačica se oglasila pretužnom porukom

Tuga: Dom Marije Šerifović zavijen u crno, pevačica se oglasila pretužnom porukom

Autor: | 12/10/2022

1

Dom Marije Šerifović zavijen u crvo

Marija Šerifović dugo nije bila u dobrim odnosima sa ocem Rajkom, ali su uspeli da izglade probleme. Popularna pevačica danas o njemu vodi računa i svi sukobi su daleka prošlost. No, upravo je cela porodica doživela težak udarac – preminuo je Milan Šerifović, Rajkov brat i Marijin stric.

Pročitajte: Javnost zabrinuta - Marija Šerifović priključena na kiseonik

Ata Images

 

Milan je umro jutros u Kragujevcu, u 73. godini. Kako prenosi „Espresso“, studirao je Ekonomski fakultet, a karijeru voditelja počeo je sredinom sedamdesetih na radiju u rodnom gradu. Bio je autor i voditelj emisije „Autogram“, u kojoj su gostovale velike zvezde narodne muzike. U slobodno vreme bavio se ribolovom, i to ne samo iz hobija – bio je prvak bivše Jugoslavije, čak i savezni selektor za pionire i omladince u sportskom ribolovu.

Pročitajte: Tužne vesti stižu iz Kragujevca - Marija sa tugom u srcu radi koncert, pokušala da sakrije

Instagram

 

Milan je bio aktivan i na društvenim mrežama, a na „Instagramu“ je otkrivao kako je provodio vreme sa Marijom koja ga je često posećivala. U jednoj od objava stric pop zvezde je napisao:

„Može Marija da ima godina koliko god hoće, biće uvek naše dete. Može da ide gde god hoće, na sve kontinente sveta, njeni koreni ne mrdaju: uvek će biti ovde u njenom, i našem Kragujevcu. 

Komentari (1)

Loading
Vladimir 23:40 12.10.2022
Odgovori

Odoh sada da se o**sim o prvu vrbu. Sutra da je koncert ona bi pjevala ali sa izjavom kako pjeva za strica!!!

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti