Čestitamo: Zoran Pajić ne krije sreću, prelepe vesti su tačne

Čestitamo: Zoran Pajić ne krije sreću, prelepe vesti su tačne

Autor: | 08/10/2022

2

Zoran Pajić danas je najsrećniji čovek na svetu. Glumac je osvojio široku publiku ulogom u popularnoj seriji "Istine i laži" i od tada je miljenik ženske populacije. O njegovom emotivnom životu ne zna se mnogo, ali da mašta o tome da se skrasi pored one prave i zasnuje porodicu, glumac ne krije. 

- Istina je da mi roditelji za svaki rođendan žele da se oženim i dobijem dete, ali da nisam spreman na taj korak, nikada se u to ne bih upuštao. Osećam veliku potrebu da pronađem srodnu dušu i imam ljubav po uzoru na njih dvoje. Svestan sam da je to danas teško postići, istovremeno shvatam da idealno ne postoji i da čovek za sve u životu mora da se bori. Mislim da svi problemi u brakovima proizlaze iz toga što muškarci još uvek nisu razumeli žensku emancipaciju. Svestan sam da sva porodična zaduženja moraju da se podele na dva jednaka dela i da jedino tako zajednica može da doživi dug staž -  iskreno je rekao prošle godine Zoran Pajić za magazin "Story", baš onda kada je pre dve godine proslavljao svoj 39. rođendan. 

Pročitajte: Zoran Pajić za HELLO! otkriva najbolji plan za brzo skidanje kilograma tokom leta (video)

Luka Šarac

 

Više od dvadest godina najbolja prijateljica mu je glumica Sandra Silađev, koja je sigurni smo i danas uz svog prijatelja, iznenađenje mu je spremila, a kako i ne bi kada je danas Zoranu 41. rođendan. 

Instagram

 

"Dobrodošli u 41. godinu svog života.

Za slanja laboratorijskih nalaza, pritisnite taster jedan.

Za informacije o iznosu vašeg računa, pritisnite taster dva.

Za informacije o isplati penzija, pritisnite taster tri.

Za proveru stanja vašeg računa, pritisnite taster četiri.

Svi operateri su trenutno zauzeti. Molimo vas sačekajte.

Muzika…

Hvala vam na divni željama i čestitkama. Ulepšali ste mi rođendan!", napisao je Zoran na svom profilu na Instagramu i po ko zna koji put nasmejao i oduševio pratioce. 

Srećan rođendan! 

Komentari (2)

Loading
Vreme p 15:24 09.10.2022
Odgovori

Zar on nije ***? Šta je sa našim javnim ličnostima, pa se ovako blamiraju javno?

Mara 01:04 10.10.2022
Odgovori

Koje prelepe vesti su tacne? Da je napunio 41?! Kakav je ovo naslov? Ocekivala sam da je trudan, ili isprosen. Prelepe vesti su tacne, on zeli da se skrasi,zeli srodnu dusu, i puni 41. Wau, koja prica...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti