Zoran Pajić dve decenije voli nju,  a sada joj je i javno uputio dirljivu poruku

Zoran Pajić dve decenije voli nju, a sada joj je i javno uputio dirljivu poruku

Autor: | 08/02/2021

1

Zoran Pajić miljenik je ženske populacije, a o njegovom emotivnom životu ne zna se mnogo, ali da mašta o tome da se skrasi pored one prave i zasnuje porodicu, glumac ne krije. 

- Istina je da mi roditelji za svaki rođendan žele da se oženim i dobijem dete, ali da nisam spreman na taj korak, nikada se u to ne bih upuštao. Osećam veliku potrebu da pronađem srodnu dušu i imam ljubav po uzoru na njih dvoje. Svestan sam da je to danas teško postići, istovremeno shvatam da idealno ne postoji i da čovek za sve u životu mora da se bori. Mislim da svi problemi u brakovima proizlaze iz toga što muškarci još uvek nisu razumeli žensku emancipaciju. Svestan sam da sva porodična zaduženja moraju da se podele na dva jednaka dela i da jedino tako zajednica može da doživi dug staž -  iskreno je rekao prošle godine Zoran Pajić za magazin "Story", baš onda kada je proslavljao svoj 39. rođendan. 

Pročitajte: Sandra Silađev - Zoran mi nije bio samo rame za plakanje

 

 

Ove godine, 7. februara Zoran Pajić ima veliki razlog za slavlje i sreću, jer njegova velika životna ljubav proslavlja svoj rođendan. U pitanju je njegova najbliža prijateljica i velika podrška u životu Sandra Silađev

- Upoznali smo se na prijemnom ispitu za glumu, 2000. godine. Dok smo u hodniku čekali da nas prozovu saznao sam da osim standardnih zadataka, kao što su drama ili recitacija, komisija traži da ispričamo i vic. Uhvatila me je panika, jer mi ta tema nikad nije bila posebno bliska. Išao sam okolo i molio ljude da mi pomognu, a Sandra me je umirila rečima: “Ne brini, znam ja nekoliko.” - rekao je za "Hello!" Zoran, koji je bez Sandre ne može da zamisli nijedan svoj dan. 

Pročitajte: Zoran Pajić i Sandra Silađev - Dve decenije ljubavi

foto Luka Šarac

 

Pravi iskren prijatelj, drug, večiti optimista i razlog za smeh - sve je to Sandra Zoranu Pajiću, koji je ove godine za njen divan dan odlučio da je, između ostalog, iznenadi prelepim poklonom. Glumac, koga publika obožava, Sandri je javno čestitao rođendan i oduševio sve pratioce. 

- Srećan rođendaaan najdivniji - čestitao je Zoran Pajić svojoj prijateljici rođendan objaviviši veselu zajedničku fotografiju. Glumica mu je odmah odgovorila brojnim emotikonima ljubavi. 

 

 

Komentari (1)

Loading
Duda 07:47 09.02.2021
Odgovori

Oboje su divni. Neka vase prijateljsto traje do kraja zivota, ne dozvolite nikom da to remeti.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti