Ana je tatina kopija: Hoće li najstarija naslednica Nikole Koja krenuti očevim stopama?

Ana je tatina kopija: Hoće li najstarija naslednica Nikole Koja krenuti očevim stopama?

Autor: | 31/08/2022

1

Najstarija ćerka Nikole Koja je veoma talentovana

Serija „U klinču”, koju gledaoci mogu da prate iz večeri u veče, vratila ja na male ekrane Nikolu Koja, u ulozi bivšeg boksera, oca dvoje tinejdžera.

Pročitajte: Kojo na slatkim mukama, ima tri ćerke lepotice - Živim život Nikole iz „Anđela 2“ (foto)

Boško Karanović

 

Iako je u dosadašnjoj karijeri ostvario niz zapaženih uloga, posle filma „Mi nismo anđeli” Nikola Kojo kao da je postao parametar za „očinske figure”. U privatnom životu, sa suprugom Aleksandrom podiže tri ćerke – najstarija je rođena 2008, dok su bliznakinje pet godina mlađe.

Pročitajte: Porodicu je stavila ispred karijere - Supruga Nikole Koje je nestvarno lepa, godine joj ne mogu ništa (foto)

Boško Karanović

 

Ono što se mnogima čini nezamislivim, pogotovo u vreme procvata društvenih mreža, Nikola je ostvario bez muke. Naime, već devet godina, koliko imaju mlađe devojčice, javnost nije saznala njihova imena. Na tome bi mu, nema sumnje, pozavidele mnoge holivudske zvezde, koje daju sve od sebe kako bi od znatiželjnih tabloida sačuvali detalje iz porodičnog života.

Pročitajte: Nikoja Kojo se seli iz Srbije - Ne mislim da starost provedem ovde

Promo

 

Najstarija ćerka, Ana, koja neodoljivo podseća na slavnog tatu iz tinejdžerskih dana, kada je već počeo da se pojavljuje u filmovima, pokazuje interesovanje da krene njegovim putem.

Naime, u vreme karantina Nikola je sa Anom snimio video klip, u kojem zajedno pevaju Bajaginu pesmu „Lepa Janja”. Tom prilikom glumac je napomenuo da bi devojčica mogla jednog dana da bude muzičarka ako bude vredno učila i vežbala. A zašto ne i glumica?

Ana Kojo je ime za koje ćemo u budućnosti tek čuti. 

Komentari (1)

Loading
marta 23:01 31.08.2022
Odgovori

Bravo za tatu i ćerku. Svu sreću im želim, posebno Ani. Divna, stara pesma "Ribareva Jana", koju je napisao August Šenoa u svoje doba, 19 vek. Gledala sam i balet na ovu muziku 1965, a evo stalno je popularna.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti