Razveli su se, a on i dalje tvrdi da je ona žena njegovog života: Bojana Lazić 7 godina bila je u braku sa ovim poznatim glumcem

Razveli su se, a on i dalje tvrdi da je ona žena njegovog života: Bojana Lazić 7 godina bila je u braku sa ovim poznatim glumcem

Autor: | 09/10/2022

0

Bojana Lazić bila je udata za ovog poznatog glumca i voditelja 

Gledaoci TV „Pink“ nedeljno popodne provode uz emisiju „Premijera – vikend specijal“, koju u tandemu vode Bojana Lazić i Tijana Prica. I, dok je Tijanin muž nepoznat široj javnosti, a njih dvoje godinama uživaju u skladnom braku, Bojanina priča potpuno je drugačija. 

Pročitajte: Žarko Lazić - Veliko srce je dato genetskim kodom i prepoznaje se još u detinjstvu

Instagram

 

Atraktivna plavuša, čije je devojčko prezime Boljević, 2009. godine udala se za glumca Žarka Lazića, koga publika uglavnom vezuje za emisiju „Kuća od srca“. U braku, koji je trajao sedam godina, dobili su sina Matiju, koji danas ima 13 godina. 

Instagram

 

Bojana Lazić lepotom je na prvu loptu osvojila Žarka 

O detaljima privatnog života retko su govorili, ali nije tajna da su se upoznali na putovanju u Grčku, gde su snimali spot za pesmu grupe „Flamingosi“

‒ Spazio sam je pri ulasku u autobus. Odmah mi se dopala i poželeo sam da se zbližimo. Uspeo sam u tome i posle sedam dana znao sam da je to žena sa kojom želim da provedem život. Ona se u početku opirala, ali nije mogla da mi pobegne ‒ ispričao je jednom prilikom Žarko, koji je sa Bojanom po drugi put izgovorio „da“. 

Pročitajte: Žarko Lazić u centru novog skandala! Javnost ne prestaje da iznosi optužbe - Zbog tebe se Marinko Madžgalj razboleo!

Arhiva Hello!

 

I dok je prvi razvod od supruge Ksenije, sa kojom ima sina Andriju, bio prilično buran, uz mnogo teških optužbi sa obe strane, Žarko se od Bojane razveo bez medijske pompe, a reklo bi se i da su ostali u prijateljskim odnosima. O njoj i danas govori biranim rečima: 

‒ Ona je moja bivša žena, prelepa je, prezgodna, drugačija, jedinstvena. Ona je uvek žena mog života.

Arhiva Hello!

 

Bojana Lazić prava je domaćica 

Plavokosa voditeljka nedavno je ugostila kolege sa jedne televizije, kojima je otkrila da po kući sama „majstoriše“, a pohvalila se i da je odlična domaćica: 

‒ Ljudi imaju predrasude. Pedantna sam osoba i volim da je sve na svom mestu. Uveče ne mogu da sednem i da se odmorim ako nisam sve posložila onako kako treba. Ponekad mi dođe žena da očisti dom, kada je veliko spremanje, ali sve je uglavnom na meni. Kuvam kad god imam vremena. S obzirom na to da emisiju vodim nedeljom i ne stižem da ispoštujem porodični ručak, prebacim ga za dan ranije. Gledam da na stolu uvek bude domaća trpeza, a omiljeno mi je spremanje paste na 101 način.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti