Još nosi njegovo prezime: Bojana Lazić sedam godina bila je u braku sa ovim glumcem

Još nosi njegovo prezime: Bojana Lazić sedam godina bila je u braku sa ovim glumcem

Autor: | 18/02/2024

0

Bivši muž Bojane Lazić je poznati glumac

Gledaoci Televizije Pink nedeljno popodne provode uz emisiju „Premijera – vikend specijal“, koju u tandemu vode Bojana Lazić i Tijana Prica.

I, dok je Tijanin muž nepoznat široj javnosti, a njih dvoje godinama uživaju u skladnom braku, Bojanina priča potpuno je drugačija. 

Boško Karanović

 

Atraktivna plavuša, čije je devojačko prezime Boljević, 2009. godine udala se za glumca Žarka Lazića, koga publika uglavnom vezuje za emisiju „Kuća od srca“.

Pročitajte: Nesuđeni fudbaler Zvezde - Pogledajte kako izgleda suprug voditeljke Vesna Milanović

U braku, koji je trajao sedam godina, dobili su sina Matiju, koji danas ima 15 godina. 

Kuća od srca TV Pink

 

O detaljima privatnog života retko su govorili, ali nije tajna da su se Bojana i Žarko upoznali na putovanju u Grčku, gde su snimali spot za pesmu grupe „Flamingosi“

- Spazio sam je pri ulasku u autobus. Odmah mi se dopala i poželeo sam da se zbližimo. Uspeo sam u tome i posle sedam dana znao sam da je to žena sa kojom želim da provedem život. Ona se u početku opirala, ali nije mogla da mi pobegne - ispričao je jednom prilikom Žarko, koji je sa Bojanom po drugi put izgovorio „da“. 

M.M./ATAImages

 

I dok je prvi razvod od supruge Ksenije, sa kojom ima sina Andriju, bio prilično buran, uz mnogo teških optužbi sa obe strane, Žarko se od Bojane razveo bez medijske pompe, a reklo bi se i da su ostali u prijateljskim odnosima. O njoj i danas govori biranim rečima: 

- Ona je moja bivša žena, prelepa je, prezgodna, drugačija, jedinstvena. Ona je uvek žena mog života.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još