Imao je samo 13 godina kada je izgubio oca: Ovo je sin Tome Zdravkovića (foto)

Imao je samo 13 godina kada je izgubio oca: Ovo je sin Tome Zdravkovića (foto)

Autor: | 30/09/2022

0

Sin Tome Zdravkovića živi u Kanadi

Toma Zdravković, pevač po meri svake emocije, napustio nas je poslednjeg dana septembra 1991. godine. Umoran od života, nepuna dva meseca pred 53. rođendan. U filmu koji je oborio sve rekorde gledanosti videli smo da se ženio dva puta, iako su u njegovoj biografiji upisana četiri braka. Sa Slavicom je 1963. dobio ćerku Žaklinu, a Gordana, koju je upoznao krajem sedamdesetih u Kanadi, ima sina Aleksandra.

Pročitajte: Gordana Zdravković - Toma mi je jednom rekao “Jedino zbog čega žalim je što neću doživeti da Saša odraste”

Privatna Arhiva

 

Sin Tome Zdravkovića živi u Torontu, gde je i rođen 1978. godine. Slika je i prilika svoga oca, rekli su mnogi kada je odlučio da izađe iz anonimnosti. Nasledio je i dar za muziku. Geni su čudo. Nažalost, nisu mnogo vremena proveli zajedno. Slavni pevač preminuo je kada je Aleksandar imao samo 13 godina.

Pročitajte: Ovo je prava istina o najpotresnijoj sceni iz “Tome”, pesma “Za Ljiljanu” posvećena je njoj (foto/video)

Facebook

 

‒ Kad saznaju čiji sam sin, prvo me pitaju kako sam odrastao uz njega. Nekada sam se predstavljao kao Aleksandar Saša, da bih izbegao teret prezimena Zdravković. Bio sam premlad kada je umro, tek kasnije sam shvatio koliko on znači za muziku i šta je ostavio iza sebe. Kada su krenule prve ljubavi, počeo sam da shvatam njegove pesme – rekao je jednom prilikom Aleksandar, koji u Torontu ima muzički studio.

Facebook

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin