U filmu se ne spominje, ima tatin osmeh: Ovo je ćerka Tome Zdravkovića (foto)

U filmu se ne spominje, ima tatin osmeh: Ovo je ćerka Tome Zdravkovića (foto)

Autor: | 21/09/2021

0

Ćerka Tome Zdravkovića Žaklina živi daleko od Srbije 

Film "Toma" potpuno je očarao publiku u regionu. Život Tome Zdravkovića predstavljen je tako da se u isto vreme smejete i plačete, a na kraju niko ne ostaje ravonudšan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adria Film (@adriafilm)

Iako se ona ne pominje u filmu, Toma Zdravković imao je dvoje dece, ćerku Žaklinu i sina Aleksandra. Ćerku Žaklinu je Toma dobio iz braka sa Olgicom, sa kojom se upoznao u zrenjaninskom hotelu "Vojvodina".

Olgica i Toma venčali su se 1963. godine, a ubrzo potom se i razveli. Žaklina je prvo Tomino dete, a danas živi u Holandiji. Ona je danas mama dvojice dečaka, a za Srbiju je vežu uspomene na čuvenog oca.

Pročitajte: Filmski događaj godine - Beogradska premijera filma „Toma“ okupila brojne poznate, crveni tepih nikad glamurozniji (foto)

Gledajući fotografiju ne možete da ne primetite sličnost sa ocem, a pesme koje su na nju ostavile najjači utisak jesu "Tužno leto" i "Kiša je padala".

- Živela sam jedan period mog života, kratak, sa njim i kad je umro, bila sam jako, jako tužna. Živiš sa činjenicom da je on deo tebe, da postoji u meni, u mom bratu, u pesmama, u drugim ljudima kojima je dao lepa osećanja - svojevremeno je ispričala Žaklina navodi "Glossy".

Sina Aleksandra, Žaklininog polubrata, Toma je dobio iz braka sa suprugom Gordanom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin