Lepša je čak i od tate: Ćerka Borisa Tadića nije više mala, a tek kad vidite kako izgleda (foto)

Lepša je čak i od tate: Ćerka Borisa Tadića nije više mala, a tek kad vidite kako izgleda (foto)

Autor: | 26/09/2022

1

Ćerka Borisa Tadića izrasla u prelepu devojku (foto)

U vreme dok je bio predsednik Srbije Boris Tadić je sa svih strana dobijao komplimente na račun fizičkog izgleda. Jedni su govorili da je najzgodniji političar, drugi da je najlepši predsednik neke države, a pratio ga je i nadimak „srpski Džordž Kluni“.

Pročitajte: Neke strasti su večne - Boris Tadić se u 64. godini vratio njoj, od ljubavi se ne može pobeći (foto)

Guliver Getty Images

 

U sličnoj situaciji danas je njegova ćerka Maša. Istina, ona se ne bavi javnim poslom, ali je zahvaljujući društvenim mrežama dospela u fokus interesovanja. „Lepa na tatu“ ili „prezgodna Maša“ samo su neki od komentara koji prate njene fotografije na Instagramu.

Dvadesettrogodišnja Maša Tadić zaista je lepa i atraktivna. Oni koji je poznaju kažu da je pristojna i fino vaspitana devojka, a uz to i uzoran student. Ipak, o njoj, kao i o njenoj sestri Vanji, nema dostupnih informacija.

Pročitajte: Neverovatno koliko ju je monaški život promenio! Prvu ženu Borisa Tadića ne biste prepoznali - Ovako danas izgleda Mati Irina (FOTO/VIDEO)

Instagram

 

Mašu i Vanju smo i u detinjstvu retko viđali u javnosti, obično u vreme održavanja izbora, kada bi sa tatom i mamom zajedno došle na biračko mesto. Njihovi roditelji su se u međuvremenu razveli, a one su odabrale da vode život daleko od znatiželjnih pogleda.

Pročitajte: PROVOKATIVNA I PRELEPA! Dvadeset godina je uspevala da se sakrije - Upoznajte Mašu Tadić, ćerku bivšeg predsednika Borisa Tadića (FOTO)

Profimedia

 

Boris Tadić se, koliko je poznato, od supruge Tatjane, koja je po zanimanju građevinski inženjer, zvanično razveo 2019, ali su glasine da im je brak u krizi počele da kruže znatno ranije.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Bel 08:11 27.09.2022
Odgovori

Cemu potreba dece iz solidnih porodica,pretpostavljam da se skoluju da objavljuju fotografije kao da su jeftine starlete.Da li je moguce da normalno obuceno ,sa normalnim ponasanjem nije interesa tno.Nesto mi je muka od ovoga.

hellomagazin.rs Ata Images