Na ovu vitku lepoticu ostalo je samo sećanje: Bridžet Fonda danas ima desetine kilograma viška, sedu kosu i skriva se od javnosti

Na ovu vitku lepoticu ostalo je samo sećanje: Bridžet Fonda danas ima desetine kilograma viška, sedu kosu i skriva se od javnosti

Autor: | 20/09/2022

0

Bridžet Fonda neprepoznatljiva

Jedna od najvećih filmskih zvezda 90-ih godina Bridget Fonda snimljena je u svom retkom izlasku u Los Anđelesu, a pritom je izgledala gotovo neprepoznatljivo u odnosu na dane kada je bila na vrhuncu slave.

Pročitajte: Ovu devojčicu nemaština je ubijala, sanjala je velike snove... Danas njenu muzičku karijeru, novac, slavu kao i stas žele mnogi (foto)

Guliver Getty Images

 

Bridžet Fonda danas ima 58 godina, a iz sveta glume se povukla 2002. godine, i to nakon pojavljivanja u nizu hvaljenih filmova.

Guliver Getty Images

 

Ovo je Bridžet Fonda danas 

Paparaci su je ovih dana uhvatili u ležernom izdanju kada se uputila u kupovinu, a nekad vitka plavokosa lepotica danas ne liči na sebe.

Seda kosa, zapušten izgled, višak kilograma, naočare za vid....druga osoba!

 

 

Nakon što se 2002. godine povukla iz Holivuda posvetila se porodici. U braku sa Denijem Elfanom 2005. godine dobila je sina Olivera.

Pročitajte:Nekada je blistala - Ovo je Melanija Tramp danas, najnovije fotografije obišle svet

 

 

Strani mediji 2020. godine pisali su da su Deni i Bridžet prodali svoje dve vile u Los Anđelesu za oko 14,6 miliona dolara i preselili se u Santa Barbaru, gde poseduju ranč. Iako su tamo planirali da ostanu samo mesec dana tokom izolacije zbog pandemije koronavirusa, na kraju su odlučili da će ranč postati njihov primarni dom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin