Od Lepog Džonija do čudovišta plastične hirurgije: Lice Mikija Rurka izgleda jezivo, 70. rođendan dočekao neprepoznatljiv

Od Lepog Džonija do čudovišta plastične hirurgije: Lice Mikija Rurka izgleda jezivo, 70. rođendan dočekao neprepoznatljiv

Autor: | 16/09/2022

0

Lice Mikija Rurka nepovratno je unakaženo

Nekad veliki holivudski zavodnik, danas – nešto od čega biste se verovatno uplašili u mraku. Miki Rurk, seks simbol osamdesetih, za kojim su žene sekle vene i maštale da će provesti s njim „devet i po nedelja“, mada bi mnoge sve dale i za devet i po sati, slavi sedamdeseti rođendan.

Pročitajte: Nekad tražen zbog svoje lepote, danas žrtva plastičnih operacija - Svet zanemeo pred najnovijim fotografijama Mikija Rurka

Profimedia

 

Buran život je iza slavnog glumca. Sredina iz koje potiče nije obećavala, nije imao srećno detinjstvo, a boksu se posvetio još kao desetogodišnji dečak kako bi se odbranio od očuha koji ga je svakodnevno tukao. Sport ga je odveo do Njujorka, ali bokserska karijera nije dugo trajala jer je više puta doživeo potres mozga.

Rešio je da okuša sreću u filmskom svetu, i uspeo. Doduše, taj put je potrajao, i uglavnom je bio posut trnjem, sve dok sredinom osamdesetih nije dobio ulogu života – film koji smo pomenuli na početku lansirao je u zvezde i njega i Kim Bejsindžer.

Pročitajte: Miki Rurk završio u invalidskim kolicima (foto)

Profimedia

 

Lice Mikija Rurka danas izgleda ovako 

Pored zloupotrebe raznih narkotika, Miki Rurk ima još jedan problem ‒ ne može da se pomiri sa starenjem. Porok su mu plastične operacije koje su se poslednjih godina otrgle kontroli. Lice na koje su padale dame svih generacija sada je neprepoznatljivo.

Pročitajte: Najbolji prijatelj - Miki Rurk odustao od samoubistva zbog psa

Profimedia

 

Sve je počelo kada se posle propasti glumačke karijere vratio boksu. Međutim, kako se uglavnom susretao sa mlađim, bržim i jačim rivalima, ring je najčešće napuštao unakaženog lica. Rešio je da se za pomoć obrati plastičnom hirurgu kako bi sve vratio na mesto.

Popravke su počele da se nižu – nekoliko operacija slomljenog nosa, zahvati na jagodičnim kostima... Ni to nije bilo dovoljno, pa je počeo da puni usne hijaluronskom kiselinom. Svestan je da je sve to bilo pogrešno jer danas izgleda groteskno, ali dobro zna i da povratka na staro ‒ nema.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti