Od mame su nasledile lepotu, a od tate sportski gen: Ovo su Tesa i Tara, ćerke Saše Đorđevića FOTO

Od mame su nasledile lepotu, a od tate sportski gen: Ovo su Tesa i Tara, ćerke Saše Đorđevića FOTO

Autor: | 01/10/2022

0

Ćerke Saše Đorđevića ne viđamo često u javnosti 

Jedan od naših najboljih košarkaša svih vremena, doskorašnji trener reprezentacije, Aleksandar Saša Đorđević u braku je još od 1995. godine.

Pročitajte: Duga i srećna ljubavna priča - Ova lepotica je tajanstvena supruga Saše Đorđevića sa kojom ima ćerke Tesu i Taru (foto)

Slobodan Pikula

 

Sa suprugom Aleksandrom Sekom ima dve ćerke, Tesu i Taru. Iako se devojčice nikada nisu eksponirale u medijima, javnost je često mogla da ih vidi na tribinama kako bodre slavnog tatu.

Od Aleksandra su nasledile „sportski gen“, pa su obe počele da se bave košarkom.

Pročitajte: Možete li da ga zamislite sa kosom? Ovako su Seka i Saša Đorđević izgledali pre 23 godine, ne biste ih prepoznali za tri života (foto)

Instagram

 

‒ Sad su na košarkaškom početku i mnogo su vezane za sport. Starija trenira u školi, a mlađa u jednom timu. Igraju i zabavljaju se, to vole. Prvo je tu priču „podgrejao“ Madrid i rezultat koji smo tamo postigli, pošto su one bile tamo sa mojom suprugom. Čak imaju fotografije sa pobedničkog postolja. Sve to približilo im je košarku, što je meni veoma drago, jer su odabrale najlepši sport na svetu ‒ pohvalio se jednom prilikom ponosni otac na koga, kažu upućeni, ćerke i likom podsećaju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin