Društvene mreže gore, tek sada će svet ustati na noge: Stigli nalazi Maradonine obdukcije

Društvene mreže gore, tek sada će svet ustati na noge: Stigli nalazi Maradonine obdukcije

Autor: | 23/12/2020

0

Maradona - obdukcija otkrila neverovatnu stvar!

Posle skoro mesec dana od kako je Dijego Maradona preminuo danas je saopšteno na argentinskoj nacionalnoj televiziji i zbog čega je nastupila smrt. Argentinska televizija "Telefe" objavila je rezultate autopsije legendarnog fudbalera, a društvene mreže već su se usijale.

Naime, glavni podaci iz izveštaja su da u Dijegovoj krvi nisu pronađeni tragovi droge i alkohola, ali je objavljen i jedan zastrašujuć podatak. A to je da Maradonina smrt nije nastupila u sekundi, već je fudbalski as satima proživljavao pravi pakao.

Dijego je proživljavao agoniju u krevetu koja je, prema njihovom mišljenju, mogla da traje između šest i osam sati. Advokatski tim koji predvodi Matijas Morla je već tvrdio da je do smrti došlo zbog nemara lekara. Ukoliko su ovi navodi tačni, doktor Leopold Luke i oni koji su brinuli o Maradoni teško će se izvući. Zvanični nalaz obdukcije kaže da je Maradona preminuo usled "akutnog edema pluća usled pogoršane srčane insuficijencije".

Takođe, utvrđeno je da nije koristio lekove za lečenje bolesti srca, a da je među lekovima koje je koristio bilo i onih koji izazivaju aritmiju. Doktori protiv kojih je pokrenut postupak mogu krivično da odgovaraju za njegovu smrt, pre svega Luke, koji ga je i operisao nekoliko dana pre smrti.

Pročitajte: Nije mogla da zadrži suze - Poslednjoj ljubavi Dijega Maradone zabranili da prisustvuje sahrani

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели RT en Español (@actualidadrt)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Laurence Griffiths Getty/Images via Guliver

Najnovije vesti